Pacifico fra Anni Lu

Fargene, følelsene og strukturene som bare Anni Lu kan levere med sine ikoniske smykker. Vårens kolleksjon, Pacifico, henter inspirasjon fra amerikansk surfekultur og -livsstil, som gjenspeiles i smykker, armbånd og øredobber.

Pacifico tar oss med til bølgeskvulp og saltvann ved kysten. Varme dager blir til lange netter som aldri bør ta slutt. Vernon Adams holdt 1950-tallets amerikanske surfekultur i bakhodet, da han skapte den morsomme og lekne fonten Pacifico i 2011. Den samme livsstilen og «det er ingen regler»-holdningen har inspirert Anni Lu sin nye kolleksjon.

Den magiske solnedgangen i Stillehavet, med sin fremvisning av falmede farger, gjenspeiles i paletten for sesongens kolleksjon. Organiske former fra havet er inkludert gjennom perler, skjell og gull. Den nye kolleksjonen kombinerer robuste materialer med delikate detaljer. Her er det bare å stacke opp med favoritter i spennende kombinasjoner. Miks og match i det uendelige, og kompletter ethver antrekk med fantastiske smykker.

Anni Lu ble grunnlagt i 2013 av Helle Vestergaard og navnet er en kombinasjon av de to personene som inspirerte Helle mest: hennes avdøde mor Anni, og datteren Luella. Anni Lu designer smykker inspirert av lidenskap for personlig stil, farger og lekne kombinasjoner.

SHOP ANNI LU HER