Patch fra &tradition

Oct 04, 2023Nina Jenssen

&tradition har en unik portefølge av spisestuemøbler, som spenner seg over flere tiår med design. En spennende blanding av klassisk og moderne, hvor fokus på kvalitetshåndverk med en tidløs appell står sterkt. Patch er et spisebord med et tidløst design, som passer inn i ethvert hjem.

Patch er et genialt spisebord designet av Hee Welling. Bordet kan enkelt trekkes ut og forlenges til flere gjester. Med en unik forlengelsesteknikk, og en ileggsplate på hele 100cm er det bare å invitere på store middager med venner og familie. 

Bordet er tidløst og enkelt i designet. Subtile og gjennomtenkte detaljer preger designet, som dråpeformede ben, avrundede hjørner og messingdetaljer. Bordplaten og ileggsplaten er laget av MDF med Fenix Nano-laminat. Bordet ramme og ben er frest av heltre, og deretter oljebehandlet.

Du kan få Patch i to ulike størrelser, enten 180 cm x 90 cm eller 240 cm x 100 cm. Begge størrelsene kan utvides med 100 cm i lengden, med den medfølgende ileggsplaten som oppbevares inne i bordet. Dette er både genialt og plassbesparende, og bordet er like perfekt til hverdagsbruk som større anledninger.

SHOP PATCH HER