Bli med på piknik

May 30, 2023Nina Jenssen

Med det varme sommerværet på plass ligger alt tilrette for en piknik ute i naturen. Flytt måltidet ut og nyt ettermiddagssol, kveldsbris og gode stunder med familie og venner ute i det fri. Fyll piknikkurven med det du liker aller best. 

Det beste med piknik er at det ikke trenger å være noen spesiell anledning for å pakke med seg kurven for å legge ut på utflukt. Flytt lunsjen ut i grønne omgivelser eller forvandle en enkel middag, til noe utenom det vanlige. 

Finn et lunt sted i parken, eller ha piknik et sted med god utsikt for å nyte solnedgangen. Er du i nærheten av kysten, er det piknik på stranden som gjelder. Vi har samlet våre must-haves til en utflukt ute i det fri.

Picnic Essentials

Piknikpledd: Med sin vanntette bakside av polyester, er pleddet i resirkulert ull fra The Tartan Blanket Co. helt optimal for piknik. Det medfølger også et skinnhåndtak som kan festes rundt det opprullede pleddet, slik at det er enkelt å frakte med seg på utflukt.

Myke madrasser og sitteputer: Sitt komfortabelt over lengre tid med praktiske sitteputer og madrasser. Disse er helt geniale, og er al du trenger for å nyte livet i godstolen, i solveggen, på hytta eller på stranda. Passer til det meste av utestoler og solsenger, og er utstyrt med smarte håndtak.

Skåler og fat til maten: Bruk skåler og fat til maten som serveres for et stabilt grunnlag. Unngå engangsprodukter, og velg heller servise og glass som kan gjenbrukes.

Tapas og salatvarianter er enkelt og superdigg på tur. Lag klart på forhånd, så er det bare å servere når piknikpleddet er brettet ut. 

Kjølebag til mat og drikke: En praktisk kjølebag er et must på piknik og vår beste turvenn er uten tvil Yeti! Kjøleboksen holder mat frisk og fersk i lang tid. Den er både lekkasjefri, solid og ekstremt holdbar. Den store åpningen gir deg enkelt tilgang til alt du har med. 

Bolina-tips: Vi setter alle pris på en ren natur og et hyggelig piknik-sted. Husk pose til søppel og avfall, og ta med deg alt hjem igjen etter turen. Da er plassen klar til neste gjeng på piknik-tur.

Tilfør ekstra komfort med verdens beste solstol. Fiesta fra Fiam har et minimalistisk design, kan justeres i ulike posisjoner, er svært lett og kan enkelt foldes sammen. Den optimale stolen for avslapning i finværet.

SHOP ALT DU TRENGER TIL PIKNIK HER