Bli med på piknik

Med det varme sommerværet på plass ligger alt tilrette for en piknik ute i naturen. Flytt måltidet ut og nyt ettermiddagssol, kveldsbris og gode stunder med familie og venner ute i det fri. Fyll piknikkurven med det du liker aller best. 

Det beste med piknik er at det ikke trenger å være noen spesiell anledning for å pakke med seg kurven for å legge ut på utflukt. Flytt lunsjen ut i grønne omgivelser eller forvandle en enkel middag, til noe utenom det vanlige. 

Finn et lunt sted i parken, eller ha piknik et sted med god utsikt for å nyte solnedgangen. Er du i nærheten av kysten, er det piknik på stranden som gjelder. Vi har samlet våre must-haves til en utflukt ute i det fri.

Picnic Essentials

Duk: Ingenting er som en piknik med rødrutet duk. Nostalgiske vibber setter rammen for en helaften ute i naturen. Pynt med blomster fra naturen rundt for å sette farge på bordet, og tenn lykter for en lun stemning og atmosfære.

Bolina-tips: Har du en eller to paller liggende hjemme, har du allerede et genialt bord til pikniken! Bygg i bredden eller høyden alt etter hvor mange dere er og hvor høyt dere ønsker at det lille bordet skal være.

Piknikpledd: Med sin vanntette bakside av polyester, er pleddet i resirkulert ull fra The Tartan Blanket Co. helt optimal for piknik. Det medfølger også et skinnhåndtak som kan festes rundt det opprullede pleddet, slik at det er enkelt å frakte med seg på utflukt.

Myke madrasser og sitteputer: Sitt komfortabelt over lengre tid med praktiske sitteputer og madrasser. Disse er helt geniale, og er al du trenger for å nyte livet i godstolen, i solveggen, på hytta eller på stranda. Passer til det meste av utestoler og solsenger, og er utstyrt med smarte håndtak.

Skåler og fat til maten: Bruk skåler og fat til maten som serveres for et stabilt grunnlag. Bruker du pallene som bord (se tips over), må du være obs på plassering av glass så det ikke velter mellom plankene. Unngå engangsprodukter og velg heller servise og glass som kan gjenbrukes.

Tapas og salatvarianter er enkelt og superdigg på tur. Lag klart på forhånd, så er det bare å servere når piknikpleddet er brettet ut. Fyr opp bålet for å grille pølser, marshmallows eller annen mat.

Kjølebag til mat og drikke: En praktisk kjølebag er et must på piknik og vår beste turvenn er uten tvil Yeti! Kjøkeboksen holder mat frisk og fersk i lang tid. Den er både lekkasjefri, solid og ekstremt holdbar. Den vide åpningen gir deg enkelt tilgang til alt du har med. Ønsker du en mindre variant, er den robuste kjølebagen fra Bercato noe for deg. Utført i naturmaterialet jute, med håndtak i rustfritt stål. Perfekt på piknik og strandtur.

Bolina-tips: Vi setter alle pris på en ren natur og et hyggelig pikniksted. Husk pose til søppel og avfall, og ta med deg alt hjem igjen etter turen. Da er plassen klar til neste gjeng på pikniktur.

Tilfør ekstra komfort med verdens beste solstol. Fiesta fra Fiam har et minimalistisk design, kan justeres i ulike posisjoner, er svært lett og kan enkelt foldes sammen. Den optimale stolen for avslapning i finværet.

SHOP ALT DU TRENGER TIL PIKNIK HER