Rejina Pyos tidløse signaturplagg

Med fokus på tidløse plagg, er Rejina Pyo en motvekt til raskt skiftende trender i motebildet. Den koreanske designeren er kjent for sine signaturplagg med skulpturell skjønnhet, uventede mønstre og fantastiske kvaliteter.

Det London-baserte merke er med dette bygget på en filosofi om å bygge langsiktige relasjoner og utvikle seg sammen med brukerne. Visjonen til Rejina Pyo er å utvikle antrekk som kan brukes både til hverdag og fest, som opprettholder relevans og kvalitet over lengre tid.

Rejina Pyo forplikter seg til bærekraft daglig, og betrakter dette miljøfokuset som en pågående reise. Hver beslutning, uansett hvor liten eller stor den er, skal tas med hensyn til samfunnet og verdsette mennesker, dyr og natur. 

Rejina Pyo er et fashion house som kun samarbeider med produsenter og leverandører med samme verdisyn. Alle produksjonspartnere er pålagt å signere på deres leverandørkodeks som skisserer de etiske og miljømessige standardene som forventes gjennom hele forsyningskjeden. Rejina Pyo besøker fabrikkene regelmessig for å sikre at arbeidspraksis, produksjonskvalitet og arbeidsforhold opprettholdes på en måte som tilfredsstiller deres krav og forventninger.

Kvaliteten på plaggene må samsvare med visjonen om å lage tidløse plagg som varer. Dette er et hensyn som Rejina Pyo etterlever gjennom både håndverk, design og materialvalg. Egenskapene til estetikk, kvalitet, funksjonalitet og bærekraft vurderes nøye for hvert produkt som lages. Materialene som brukes er miljømessig foretrukket, har lang levetid og krever svært lite vann og energi.

Rejina Pyo anbefaler deg til å pleie klærne dine riktig, slik at de varer lenger. Følg plaggets vaskeanvisning. Vask sjeldnere, bruk lave temperaturer og miljøvennlig vaskemiddel. Unngå tørketrommel og heng heller klærne til tørk. Om du ikke skal ha plaggene lenger, anbefaler vi å gi det bort i gave til et søsken eller en venn, eller selge det videre til noen som vil elske det like mye som du gjorde.