Hansker av førsteklasses håndverk

Det danske hanskemakeriet Rhanders ble grunnlagt allerede i 1811 og har siden den gang levert hansker og lærvarer til kongefamilier og kjente personer. De bestselgende hanskene er et resultat av bærekraftig design, kvalitetshåndverk og kulturarv. Hanskene kan med riktig pleie og bruk, reise med deg hele livet og aldri gå av moten.

Med røtter tilbake til 1250-årene, og offisielt grunnlagt i 1811, er Rhanders den lengste stående hanskemakeren i verden. Rhanders har levert hansker og lærvarer til kongefamilier siden starten. Den franske dronningen, Marie Antoinette, skal ha bedt om hansker fra Rhanders på grunn av måten de fikk hendene til å føles myke og glatte, men også på grunn av den gjenkjennelige aromaen. Aromaen stammer fra Kalmusblomsten, som ble brukt i solingsprosessen. I dag leverer fortsatt Rhanders hansker til den danske kongefamilien, Royal Navy, SWAT teamet, politiet og dronningens garde.

Siden 1811 har Rhanders blitt drevet av fire familier. Den siste familien har drevet selskapet i tre generasjoner og deres verdenskjente ekspertise kommer frem i hvert eneste produkt. Rhanders er bygget på selskapets grunnleggende verdier med kvalitetshåndverk, bærekraftig design og kulturarv. Deres forpliktelse til håndverk uten sidestykke, kulturarv og bærekraftige produkter har gått i arv gjennom alle generasjonene og er i dag fundamentet for forretningen og produksjonen av produkter.

De bestselgende hanskene har vært i deres klassiske kolleksjon i mer enn 80 år, et sant bevis på deres bærekraftige design og kvalitetshåndverk. Rhanders tar tidløst til et nytt nivå, med moderne og klassiske hansker.

Førsteklasses håndverk
Siden selskapets oppstart har førsteklasses håndverk vært Rhanders viktigste prinsipp. Med riktig vedlikehold, pleie og bruk vil et par hansker vare livet ut. Som den eneste gjenværende hanskemakeren i Danmark, støtter Rhanders dyktige håndverkere. Før de erfarne mesterne går av med pensjon, hentes unge praktikanter inn for å lære av de beste håndverkerne. Alt skinn som brukes i hanskene er biprodukter fra næringsmiddelindustrien. Rhanders forplikter seg til å unngå lær fra dyr som er oppdrettet kun for bruk av skinn.

Kulturarv
Som et av de eldste varemerkene i Danmark, anser Rhanders det som en plikt og et privilegium å skulle ivareta kulturarven ved å holde kunnskap, historie og håndverk levende. Samtidig investeres det kontinuerlig i innovasjon for å kunne tilby det best til enhver tid. Å ta vare på historien, betyr også omsorg for miljø og samfunn.

"We believe it's our mission and obligation to nurture and safeguard our legacy; centuries of knowledge and craftsmanship, while continuously innovating and mastering new technologies in order to create a beautiful bridge between the old and new, between heritage and fashion."

Bærekraftig design
I dagens samfunn er bærekraftig design nærmest uungåelig og en av de mest ansvarlige tingene et selskap kan gjøre er å lage kvalitetsprodukter som varer i årevis. Rhanders bevisste tilnærming innebærer en transparent produksjon med teknisk innovasjon, bevisst bruk av dyrebare tekstiler og råvarer gjennom resirkulering, til oppmerksomhet rundt avfallshåndtering. De velger alltid de mest naturlige, organiske og bærekraftige alternativene som er tilgjengelig i valg av materialer. Alle materialrester brukes eller gjenbrukes på fabrikkene deres, og det de ikke kan redusere i produksjonssyklusen, tar de sikte på å nøytralisere gjennom deres egen skog.

Nøytralisering av utslippene
I mer enn 200 år har Rhanders jobbet med, pleiet og beskyttet deres kvalitetshåndverk - med takknemlighet og respekt for det naturen har gitt dem fra år til år. For å gi en hjelpende hånd tilbake til naturen og ta ansvar for miljøet i lokalsamfunnet, har Rhanders plantet en skog i deres egen bakgård. Skogen har allerede 5000 dyrkede trær, samt innsjø som sikrer at biologisk mangfold kan blomstre igjen.

Et voksent tre absorberer omtrent 24 kg CO2 per år, noe som betyr at Rhanders trenger 3125 trær i året for å nøytralisere utslippene i forbindelse med produksjon av skinnhanskene.

KJØP RHANDERS HER