Vatterte pledd som varmer

Om du ikke har oppdaget Rumpl enda, er tiden inne nå! Rumpl introduserer verden for bedre tepper ved bruk av tekniske materialer som vanligvis kun finnes i førsteklasses utendørs- og sportsutstyr. Fokus på miljø og bærekraftig produksjon forankres i Rumpl sine verdier. Rumpl er et spennende, ungdommelig og visuelt merke. Dette har ikke bare definert Rumpl fra starten, men det er også det som skiller Rumpl fra andre produsenter.


Rumpl sin historie startet i en varebil på tur i California hvor to av grunnleggerne var på ski- og surfetur. Kuldegrader gjorde at bilen ikke ville starte opp en kald morgen, og de bestemte seg for å pakke seg inn i soveposene sine og vente på hjelp. Minutter ble til timer, og på den tiden ble ideen om et «soveposeteppe» født. Varmen fra soveposen og det gode materiale var bedre enn det som lå på sengene hjemme, og da de returnerte fra turen ble det første teppet håndsydd i en trang leilighet i San Fransisco.

De to turfarerne skjønte etterhvert at ideen som var født, var mye større enn bare et «soveposeteppe». Materialene som vanligvis blir brukt i vanlige pledd, hadde ikke utviklet seg de siste hundre årene og ingen andre benyttet seg av nyskapningne som fant sted i klær, friluftsutstyr og aktivitetstøy. Siden den gang har merkevaren vokst og Rumpl består i dag av et lite team som brenner for miljøet og bærekraftig utvikling. I tillegg til å støtte miljøet, støtter Rumpl lokale grasrotsaker som de har troen på.

 

Blant merkevarens kjerneverdiene står «å se på fremtiden ansvarlig” sterkt. Enhver forretningsbeslutning skal vurderes i forhold til dette. Dette betyr at de prioriterer å skalere virksomheten ansvarlig på lang sikt. Rumpl har forpliktet seg til å skaffe miljøvennlige materialer, utligne deres karbonavtrykk, ha fokus på miljøvern og støtte underrepresenterte samfunn. De søker stadig etter muligheter for å redusere deres påvirkning på planeten.

I 2019 redesignet Rumpl alle tepper til å bestå av resirkulerte materialer. Nå står merket for resirkulering av over 5 millioner kasserte plastflasker hvert år! Når det gjelder isolasjon i teppene, sørger Rumpl for å fylle dem med bærekraftig, syntetisk isolasjon laget av resirkulerte plastflasker og naturlige dunfjær som er hentet på en etisk og human måte.

De vatterte teppene har en liten klips som lar deg feste det rundt kroppen. Da kan du tenne bål, spise mat og kose deg med venner og familie mens pleddet varmer deg rundt kroppen. En veldig smart hands-free løsning! Rumpl bruker 90/10 DWR på alle pleddene, som er et slitesterkt vannavstøtende middel. Denne overflaten gir beskyttelse mot elementene, noe som gjør pleddet både vær- og flekkbestandig.

Klar for piknik? Se alt fra Rumpl her