Sesongens jakker og kåper

Er det et plagg du bør ha i garderoben, så er det en god og tidløs jakke. Når det kommer til denne sesongens essensielle jakker og kåper, er dette variantene du bør investere i nå og bruke i alle årene som kommer.

Puffer

Når vinterkulden setter inn, er en deilig og myk jakke et sikkert valg. Vatterte jakker med lett vekt, isolert med Primaloft Silver, er perfekt for den norske vinteren vi har i vente. Wild Things produserer både moderne og praktiske utendørsplagg som er både funksjonelle og tidløse. Definitivt et plagg å investere i til garderoben denne sesongen.

Belted

 

En klassisk omslagskåpe er et ideelt alternativ om vinteren. Ikke bare holder den deg varm, men den løfter også hverdagsantrekket. Den romslige formen egner seg for layering over tykk strikk, mens midjen med belte kan knyttes løst for en mer avslappet look eller knyttes for en timeglass-silhuett. Om du oppdaterer garderoben med en beltekåpe denne sesongen, se etter Laurie fra Isabel Marant Étoile.

En trendy variant finner vi i denne mørkegrå varianten fra Harris Wharf London. Kåpen er utstyrt med stormklaffer bak, brede lommer og avtagbart selvknytningsbelte i midjen. En oversized, men samtidig klassisk fasong gjør dette til en funksjonell kåpe du kan bruke sesong etter sesong.

Colorful

Overskyete dager krever humørløftende yttertøy. Fargerike kåper er en enkel måte å livne opp hverdagen. Ta på den rødrutete jakken fra Odeeh, som styles med matchende skjørt fra samme kolleksjon, for høstens kuleste statement antrekk.

I sesongens vakreste brente toner, finner vi Marta kåpen fra Ulla Johnson med sitt overdimensjonerte konstellasjonsmotiv i nyanser av rødlige toner. Kan knytes i livet for en oversized kimonostil eller brukes åpen med chunky strikk under.

Sporty

Oppretthold den sporty looken gjennom sesongen. Gå for Varley sin Kerwin-jakke, som både er praktisk med sine tekniske kvaliteter og har et tidløst design. Jakken er lett å ha på, vindbestandig og et supert valg om du vil holde varmen uten å bruke dun.

Ønsker du en lenger variant, er Grove-parkasen fra samme merket noe å gå etter. Kåpen er laget i et luksuriøst, teknisk stoff og har en vannavstøtende finish som beskytter mot lett regn. Smarte strikker i midjen, gjør at du kan endre silhuetten etter ønske.

Short but warm

Har du sans for den klassiske matrosjakken, vil du elske Alfie Peacoat fra Rag&Bone. Med lekne detaljer, dobbeltspente gullkanpper og en avtagbar krage i hvit fuskepels er dette den perfekte følgesvenn til hverdagsgarderoben denne sesongen.

Med den perfekte proporsjonen for jeans og bukser med høy midje, leverer Af Agger sesongens desidert kuleste jakke. Produsert i en tykk og kompakt ullkvalitet, komplettert med en saueskinnskrage. Jakken har en kort og vid passform, med lave skuldersømmer og voluminøse ermer.

SE FLERE JAKKER & KÅPER HER