Sesongens jakker og kåper

Er det et plagg du bør ha i garderoben, så er det en god og tidløs kåpe. Sikre deg sesongens fineste jakker og kåper fra Isabel Marant Étoile, Gramicci, MKDT og Attic. Vi har plukket ut fem kåper vi vil flytte inn i denne sesongen.

En rutete drøm
Høsten virker ikke så skremmende om man kan gå den i møte med den fineste kåpen fra Isabel Marant Étoile. 
Vi elsker de freshe fargene! Denne varme ulljakken er oversized i snittet som gjør den ekstra kul. Kåpen har to brystlommer, sidelommer, krage og sorte knapper foran. En favoirtt til jeans, sneakers og turtleneck.

En varm bamseklem
Fleecejakkene som holder deg varm i de kjølige månedene. Materialet er utrolig slitesterkt, som vil gi jakkene ekstra lang levetid i garderoben din. Jakkene har en avslappet passform, store frontlommer og lukkes med knapper foran. Passer perfekt til jeans og andre avslappede hverdagsantrekk.

Den reversible jakken
Prioriter komfort i quiltet poncho fra norske Attic. Denne reversible jakken med isolerende egenskaper er noe av det absolutt kuleste vi har sett! Her er det utallige stylingmuligheter da du kan bruke jakken både med sort og gyllenbrun side ut. Passformen er oversized som gir god plass til å bruke en chunky strikkegenser under.

Kåpen til både han og henne
Flere av våre merker har plagg som fint går under unisex-fanen, blant annet denne oversized kåpen fra MKDT. Kåpen har tweedmønster i sort og hvitt, krage og splitt bak i kanten. Den avslappende formen med sine vide ermer, gjør at du fint kan bruke en tykk strikkegenser under. Om du ønsker en smalere fit, kan du velge en størrelse som er mindre enn det du bruker til vanlig. 

Inspirert av vintage-jakker
Med en lang og varm jakke er du rustet for vinteren. Denne quiltede jakken fra norske Attic har både vannavvisende og isolerende egenskaper. Med et lunende ullför i ryggen og over skuldrene holder du deg god og varm i de kjølige månedene. På sure dager er det også fint med hetta som har justerbar snøring i halsen. Designet er inspirert av vintage-jakker, satt sammen til den perfekte jakken for norsk vær og klima.

SE FLERE JAKKER & KÅPER HER