Sesongens jakker og kåper

Er det et plagg du bør ha i garderoben, så er det en god og tidløs kåpe. Møt høsten i sesongens fineste jakker og kåper fra Isabel Marant Étoile, Dorothee Schumacher og Harris Wharf London. Vi har plukket ut fem kåper vi vil flytte inn i denne høsten.

Den klassiske
En klassisk, knelang kåpe i en pen gråfarge passer inn i alle garderober og er like fin over kontorantrekket som til kule hverdagsantrekk. Kåpen fra Harris Wharf London er laget i 100% ull med myk finish og holder deg god og varm gjennom hele sesongen. Kåpen har jakkeslag, snittlommer i siden og lukkes med tre knapper foran.

Den moderne
Liker du det moderne med skreddersydde detaljer er plaggene fra Dorothee Schumacher noe for deg. Denne ullkåpen har forseggjorte detaljer med dobbeltsidige sømmer sydd for hånd. Med sin luksuriøse kvalitet og sorte farge, vil dette bli din favoritt i mange år fremover.

En rutete drøm
Høsten virker ikke så skremmende om man kan gå den i møte med den fineste kåpen fra Isabel Marant Étoile. 
Vi elsker de freshe fargene! Denne varme ulljakken er oversized i snittet som gjør den ekstra kul. Kåpen har to brystlommer, sidelommer, krage og sorte knapper foran. En faovirtt til jeans, sneakers og turtleneck.

Must-have for mellomsesonger
Tartan-mønsteret troner høyt blant Bolinas favoritter. Denne kåpen fra Harris Wharf London er knelang, har praktiske lommer i sidene og er laget av høykvalitets ull i Italia. Kåpen er perfekt til mellomsesonger da den ikke er foret. Kåpen har krage med en synlig knapp øverst, og skjult knapperad langs fronten.

En varm bamseklem
Teddykåpen fra Harris Wharf London er laget av deilig, myk ullmiks og holder deg varm gjennom hele dagen. Kåpen er laget av eksklusivt bouclé-materiale i Italia, hvor all overflødig tekstil blir resirkulert. Den har oversized passform som er praktisk på dager hvor du ønsker en chuncky strikkegenser under. 

Se flere jakker & kåper her