Sesongens mykeste strikk

Nå er det endelig tid for myk, varm og god strikk! For er det noe vi på Bolina elsker, så er det strikk som varmer. Vi har et stort utvalg av gensere med høy hals, vester med detaljerte mønstre og myke kvaliteter som ull og kashmir.

Denne luksuriøse cardiganen er laget av myk alpakkaull og vil bli din faste følgesvenn på kalde dager. Jakken er strikket i en avslappet og romslig passform med knapper foran og store sidelommer. Den dype fargen i oransje passer perfekt til denim, bruntoner og nøytrale farger.

Karlotta-genseren til MKDT er en favoritt i garderoben. En chunky og god ullgenser som holder deg varm hele sesongen. Genseren har en avslappet passform, høy hals, raglanermer og knapperad langs undersiden av ermene.

Vesten er en allsidig garderobefavoritt og denne i krem fra Vince passer til alle antrekk. Vesten er laget av ull og kashmir, som gir en supermyk og luksuriøs følelse. Belte i midjen kan knytes enten bak eller foran.

En klassisk, enkel cardigan er et plagg du bør ha i basegardoben. Denne i merinoull fra norske FWSS har perlemorsknapper, ribbestrikket kant og mansjetter. Kan brukes til layering, eller knappet opp for seg selv.

På jakt etter en genser som virkelig popper? Sett farge på hverdagen med denne fantastiske genseren fra Vince! Denne ribbestrikkede pologenseren har hvite kontrastknapper ved kragen og passer perfekt stylet til jeans. Genseren er laget i ull- og mohairmix.

Et lite stykke strikkekunst av en cardigan fra Aiayu. Intrikat strikk med innslag av kabelstrikk, fiskeribbe og blomstermotiv. Dette er noe av det fineste vi har sett! Cardiganen er laget av lamaull, som gjør den varm og eksepsjonelt myk. Passer perfekt over bluser, skjorter og topper. 

SE FLERE STRIKKEFAVORITTER HER