Sesongens mykeste strikk

Nå er det endelig tid for myk, varm og god strikk! For er det noe vi på Bolina elsker, så er det strikk som varmer. Vi har et stort utvalg av gensere med høy hals, vester med detaljerte mønstre og myke kvaliteter som ull og kashmir.

Liker du chunky ullgensere med detaljene som gjør hele forskjellen? Da vil du elske Karlotta genser i merinoull fra danske MKDT! Genseren har avslappet passform med høy, kraftig hals, raglanermer og knapperad langs undersiden av ermene. Disse kan åpnes for å få en videre erm. Genseren er perfekt over en skjorte, til shorts og jeans.

Er du på jakt etter en tykk og varm vest, som er perfekt til kalde dager? Vesten fra danske Skall Studio er laget i ren ull fra danske og gotlandske sauer, og den er strikket, spunnet og sydd i Danmark. På grunn av de rå og naturlige fibrene er hver vest unik, og det kan være små variasjoner fra plagg til plagg. Fullført med et stripete mønster og ribbestrikkede kanter.

Høsten er sesongen for lag-på-lag og en chunky strikkevest passer perfekt over antrekk for ekstra varme. Vesten er laget i merinoull og har avslappet passform med høy, kraftig hals og korte ermer. Bruk over en tynn genser, skjorte eller kjole.

Half-zip gensere er tilbake for fullt, og vår favoritt er denne i fantastisk vinrød farge fra Varley. Genseren er strikket i tykk bomull, med en bred krage, lav skuldersøm og ermer med god plass. Passformen er avslappet, litt boxy, og litt cropped som gjør den perfekt til bukser.

Vesten er et av de kuleste plaggene vi vet om på grunn av sin allsidighet. Denne unike vesten fra Skall Studio holder oss varm på kjølige høstdager. Vesten er fullført med et stripete mønster, og på grunn av de rå og naturlige fibrene kan det være små variasjoner fra plagg til plagg. Bruk vesten over en skjorte eller kjole.

Ofte er det de små detaljene som gjelder, derfor holder vi oss fortsatt like forelsket i sokkene fra Antipast år etter år. Sokkene blir laget i nøye utvalgte materialer og er det perfekte tilbehør nå som kulden nærmer seg.

Hold deg varm med Beau-halsvarmer av myk lamaull fra Aiayu. Halsen er et superpraktisk lag for når du trenger litt ekstra varme, men ikke vil ha på deg en ekstra genser. Halsen er strikket i klassisk ribbemønster. Lamaull er i tillegg slitesterkt, som gjør at du kan bruke halsen i mange sesonger fremover. Ta den over en genser, gjem den under en varm kåpe eller bruk isteden for et skjerf.

SE FLERE STRIKKEFAVORITTER HER