Probiotisk rengjøring

Nysgjerrig på snille bakterier som bekjemper de kjipe? Møt Simple Goods som er grønne, økologisk og veganske vaskemidler som inneholder probiotika.

Simple Goods er beviset på at det er verdt å legge penger i bærekraftige produkter, som både er sunne for deg, men også miljøet. Merket ble etablert i Danmark på bakgrunn av frustrasjon over hvor vanskelig det er å få tak i effektive rengjøringsmidler uten farlige kjemikalier. Simple Goods hadde en bunnsolid tro på at det måtte være mulig å lage bedre rengjøringsmidler. Simple Goods satt seg et mål om å utvikle et eget merke som ivaretok helse, velvære og miljø. Resultatet ble milde, naturlige og plantebaserte rengjøringsmidler med tilsatt probiotika og 100% naturlige og organiske, essensielle oljer.

Forskjellen på probiotisk og kjemisk rengjøring
Et kjemisk rengjøringsmiddel vil fungere når det påføres, men vil til sammenligning ikke ha en langtidsvirkende effekt. De dårlige og kjipe bakteriene vil derfor vende raskt tilbake.

Probiotiske rengjøringsmidler inneholder snille bakterier som arbeider og fungerer lenger på overflatene. Probiotiske bakterier produserer enzymer som bryter ned smuss i små nanopartikler, som de probiotiske bakteriene deretter spiser. I opptil 72 timer vil de snille bakteriene rengjøre og bekjempe de kjipe bakteriene.

Påvirkning på miljøet
Når probiotika returnerer til naturen, vil det fortsette å bryte ned organisk materiale til kulldioksid og vann. Emballasjen er laget av 100% gjenbrukt plast.

Håndsåpe
Håndsåpen fra Simple Goods etterlater hendene dine myke og rene. Såpen er laget av naturlige og økologiske ingredienser som dufter godt.

Oppvasksåpe
Oppvasksåpen er Ecocert Natural Detergent sertifisert, vegansk og biologisk nedbrytbart. Produktet er ikke testet på dyr og emballasjen er laget av 100% gjenbrukt plast. Såpen etterlater deg en skinnende ren og blank oppvask, som dufter godt av blomster og urter.

SE ALT FRA SIMPLE GOODS HER