Slik dekker du 17. mai-bordet

Apr 26, 2023Nina Jenssen

Nasjonaldagen feires med frokost og tapas, og vi har dekket festbordet klart til feiring. Utsøkt lin, servise i porselen og grønne blomster skaper en innbydende ramme rundt 17. mai-frokosten.

Ufullkommen perfeksjon i Inku-serviset møter særegne objekter og japanaks keramikk. Tekstiler i lin tilfører et eksklusivt uttrykk. Miks og bland ulike stiler, så får du en original og unik oppdekning.

Glass med ulike strukturer, overflater, høyder og utseende. Lag et ekstra kult uttrykk på serveringsbrettet eller lag en egen drinkbuffet. Bland litt av alt du har: Kanskje har du arvet noen fine glass, funnet noe på det lokale loppemarkedet og supplert med noe nytt? Alt passer sammen, og det er variasjonen og det unike som skaper bordet.

Vi har dekket dette bordet med en fargepalett som hører nasjonaldagen til. De blå og hvite rutene i duken, hentes igjen i mønsteret på den japanske keramikken. Denne detaljen er den lille prikken over i´en i borddekkingen.

Sesongens blomster går også igjen og kompletterer hele bordet. Serviettene fra Linoroom, gir med sitt motiv av markblomster, en rustikk og nostalgisk følelse.

Bolinatips: Bruk telysholderne fra Serax. Fyll med vann og dekorer med blomstene du liker best. Gir et utrolig fint og personlig preg til borddekkingen.

SHOP ALT TIL BORDDEKKINGEN HER