Slik pynter du årets adventsstake

Nov 02, 2023Nina Jenssen

Vi er veldig glad i tradisjonen med pynting av adventsstaken og forberedelser til den fine adventstiden. Og ekstra gøy er det når man kan pynte og dekorere, slik at adventsstaken blir personlig og får et unikt preg. Lag ditt eget DIY-prosjekt eller inviter til kreativ kveld med familie og venner før ventetiden. La deg inspirere av våre adventsstaker med inspirasjon og farger fra naturen. 

1. Nordisk stil

Her finner du alle varene for å gjenskape vår nordiske adventsstake:
Lysfat fra the oak men | Kronelys fra Lysstøberiet | Små trær fra the oak men | Julepynt fra Cody Foster

Den nordiske stilen passer godt inn i julen med treverk, nøytrale farger og elementer fra naturen. Her har vi dekorert det tidløse lysfatet fra the oak men. Dette fatet kan du faktisk bruke hele året, fordi lysholderne er magnetiske og kan tas av. Derfor kan du velge å ha et, to, tre eller fire lys på fatet - og style det til akkurat den sesongen du er i!

Vi har valgt fargede kronelys fra Lysstøberiet. Små trær fra the oak men pynter opp, og er med på å tilføre den rette julestemningen. Og ikke glem den skjønne, lille musen fra Cody Foster - det blir ikke jul på Bolina uten!

2. Den klassiske adventsstaken

Gjenskap adventsstaken med disse produktene:
Adventsstake fra Ferm Living | Eucalyptus fra Mr Plant | Kronelys fra Lysstøberiet | Girlandere

Den moderne adventsstaken er rund, enkel og tidløs. Denne i messing, fra Ferm Living, har et stilrent utseende som er utrolig vakkert i seg selv. Denne adventsstaken kan brukes både med og uten pynt, så velg det du synes passer best.

Du kan også variere uttrykket med fargede lys, grønt, kvister og annen dekorasjon slik vi har gjort her. Bruk en ståltråd for å feste kvister og blader. Bruk ekte kvister som du får kjøpt på din lokale blomsterbutikk, eller velg naturtro fra Mr Plant, som du kan gjenbruke år etter år. 

3. Minimalistisk betong

Disse produktene trenger du for å lage ditt egen adventsstake:
Adventsstake fra House Doctor | Lys fra Lysstøberiet | Pynt fra naturen eller din lokale blomsterhandel

Denne minimalistiske adventsstaken i grå betong fra House Doctor, er enkel i designet og gir deg muligheten til å være så kreativ du bare ønsker med pynt og dekor. De høye kantene gjør at man kan dekorere med grønt, kongler, nøtter eller annet oppi. 

Fyll lysestaken med kronelys i fargen du liker best, eller fargen som matcher til pynten du har valgt. Vi har pyntet med mose og sopp fra skogen.

KJØP ADVENTSSTAKER HER