Slik pynter du årets adventsstake

Vi er veldig glad i tradisjonen med pynting av adventsstaken og forberedelser til den fine adventstiden. Og ekstra gøy er det når man kan pynte og dekorere, slik at adventsstaken blir personlig og får et unikt preg. Lag ditt eget DIY-prosjekt eller inviter til kreativ kveld med familie og venner før ventetiden. La deg inspirere av våre adventsstaker med inspirasjon og farger fra naturen.

1. Nordisk advent

Her finner du alle varene for å gjenskape vår nordiske adventsstake:
Lysfat fra the oak men | Kronelys fra Lysstøberiet | Girlander fra Mr Plant | Små trær fra the oak men | Stjerne fra the oak men

Den nordiske stilen passer godt inn i julen med treverk, nøytrale farger og elementer fra naturen. Her har vi dekorert det tidløse lysfatet fra the oak men. Dette fatet kan du faktisk bruke hele året, fordi lysholderne er magnetiske og kan tas av. Derfor kan du velge å ha et, to, tre eller fire lys på fatet - og style det til akkurat den sesongen du er i!

Vi har valgt fargede kronelys fra Lysstøberiet, som henter igjen den grønne fargen fra lerkegirlanderen fra Mr Plant. Denne naturtro girlanderen har kongler festet på. Har du en girlander som kun er grønn, eller små grankvister, kan du dekorere med kongler i tillegg. La girlanderen slynge seg mellom kronelysene, men vær forsiktig så lysene ikke brenner for langt ned.

Små trær fra the oak men pynter opp og er med på å tilføre den rette julestemningen.

 2. Den klassiske adventsstaken

Gjenskap adventsstaken med disse produktene:
Adventsstake fra Ferm Living | Eucalyptus fra Mr Plant | Kronelys fra Lysstøberiet | Girlandere

Den moderne adventsstaken er rund, enkel og tidløs. Denne i sort messing fra Ferm Living har et stilrent utseende som er utrolig vakkert i seg selv. Denne adventsstaken kan brukes både med og uten pynt, så velg det du synes passer best.

Du kan også variere uttrykket med fargede lys, grønt, kvister og annen dekorasjon slik vi har gjort her. Bruk en ståltråd for å feste eucalyptuskvistene. Bruk ekte kvister som du får kjøpt på din lokale blomsterbutikk, eller velg naturtro fra Mr Plant, som du kan gjenbruke år etter år. 

Som et spennende og uventet element har vi også dekorert adventsstaken med en gullfarget girlander med stjerner. Du kan også pynte med annet julepynt.  

3. Moderne adventsfat

Disse produktene trenger du for å lage ditt eget fat:
Brett fra Bungalow | Kubbelys fra Lysstøberiet | Eucalyptus fra Mr Plant | Lyslenke fra Sirius

Har du et stort fat eller et avlangt brett, har du allerede et godt utgangspunkt for en moderne adventsstake. Dette romslige brettet, i den vakre grønnfargen Artichoke fra Bungalow, er perfekt til juledekorasjoner.

Finn frem store kubbelys i en farge du liker. Pass på å fordele lysene slik at de ikke står for nærme hverandre - da kan de smelte. Plasser lysene på små skåler eller lysfat, slik at de ikke smelter rett på brettet.

Legg kvister av eucalyptus på fatet, slik at de dekker bunnen helt. Kompletter det hele med en lyslenke fra Sirius. Vi synes denne som heter Trille er utrolig dekorativ og fin, med små stjerner som gir et varmt lys.

KJØP ADVENTSSTAKER HER