Solide kjølebokser fra Yeti

Jun 30, 2022Nina Jenssen

Om du er på jakt etter en kjølebag av høy kvalitet, som vil holde maten og drikken din kald og frisk over lang tid - bør du sjekke ut de solide produktene fra Yeti! Solide kjølebagger og kjølebokser som tåler hardhendt bruk. Ta med din Yeti på stranda, i skogen, på fjellet, på camping eller til sjøs.

Yeti ble utviklet i 2006 av brødrene Roy og Ryan Seiders som ønsket å lage en kjøleboks som skulle tåle alt. Brødrene var lei av at håndtak og lås gikk i stykket, og at lokket ble ødelagt på tidligere varianter de hadde prøvd ut. Derfor ville de konstruere en kjøler som kunne holde is i flere dager, være holdbar nok til at sportsfiskere kunne stå på og fiske fra, og helt annerledes enn alle andre kjølebokser som noen gang var laget. Slik ble Yeti grunnlagt. Yeti er bygget for den seriøse friluftsentusiasten og brukerne har stått i sentrum for all produktinnovasjon.

Yeti er ingen vanlig kjøleboks, og når du begynner å bruke den vil du merke den eksepsjonelle kvaliteten.

En ny standard for kjøleboksen
Tundra kombinerer allsidighet og holdbarhet. Ideen om Tundra ble til etter mye frustrasjon over kjølebokser som ikke tålte at du stod på dem, ikke holdt seg kjølig når været ble varmere og var enkle å bryte opp for bjørner. Tre hovedelementer ble derfor lagt til grunn for designet: kvalitet og holdbarhet, utvidet oppbevaring for is og værbestandighet.

Akkurat som en kajakk er Yeti-kjølere roto-støpt, noe som gir et bunnsolid produkt uten "sømmer" og dermed lang holdbarhet. Du kan miste boksen i bakken, sparke på den og sitte på den - og den vil fortsatt være like god som ny.

Kjøleren bruker opptil to tommer PermaFrost™ isolasjon i veggene og i lokket for å sikre at isen holder seg kald lenge. Med No Sweat™ teknologien er du sikret at boksen ikke lekker.

Trenger du gave til den som har alt, er Yeti den ultimate gaven!

 

Solid og holdbar
Hopper er navnet på kjølebaggene fra Yeti. Hopper er perfekt til turer, på stranden eller i båt. Kjølebaggen er lekkasjefri, solid og ekstremt holdbar. Premium isolasjonsteknologi lover kald drikke fra daggry til skumring.

Som med et par støvler av god kvalitet, vil det ta litt tid å "bryte inn" i kjølebagen. De holdbare materialene vil føles stive når du begynner å bruke bagen, men vil etterhvert bli mykere og lettere å åpne/lukke. Glidelåsen er den mest solide du kan få tak i, og med jevnlig vedlikehold kan den vare livet ut. Smøremiddel til glidelåsen følger med Hopper-baggene.

Yeti holder mat og drikke kaldt lengre enn du trodde var mulig!

Ice
Kjøleelementet fra Yeti maksimerer oppbevaringstiden og sikrer at innholdet i din kjølebag holder seg kaldt enda lenger. Kjøleelementet har et slitesterkt og motstandsdyktig design.

Termos til tur
Dra ut på eventyr med en termos du kan stole på. Rambler fra Yeti er den perfekte termosen til enhver utflukt og er spesielt designet for å bli med ut i villmarken. Den har dobbeltveggs vakuumisolasjon og er rustfri. Termosen vil holde ca. 1 liter med drikke kaldt hele dagen.

SE HELE UTVALGET FRA YETI HER