Your summer event wardrobe

Endelig kan vi fylle sommeren med eventer, festivaler, sommerfester og middager ute. Fra kjoler og enkle skjorter til sesongens essensielle sandaler. Enten det er bryllup, hagefest eller bare for en kveld ute - her er antrekkene til ditt neste sommereventyr med allsidige plagg i hovedrollen.

Festival Summer

Syng til dine favorittartister når det endelig er tid for festivaler og konserter igjen. Lag på lag hører festival til og gjør deg beredt for skiftende vær. Kombinasjonen av striper, strikk, denim og jersey er fresht og spennende. 

De perfekte skoene til olashortsen står Diemme for. Skoene har et sporty og urbant uttrykk som gir en edgy touch til ethvert antrekk. Fullfør med sokker som varmer litt ekstra, så er du klar for et eventuelt værskifte som det norske klimaet er kjent for. Velg en jakke eller cardigan med litt lengde, som varmer nedover kroppen og har praktiske lommer. 

Festivalens kuleste jakke finner du i den armyfargede varianten fra Gramicci. Jakken er vannavstøtende, tåler vind og har mange smarte detaljer med praktiske lommer. Like kul til shorts som til sommerkjole. Det kan som kjent bli gjørmete på festival, men i en støpt boots fra Diemme har du fottøy som tåler det meste. Isabel Marant-t-skjorten gir den riktige følelsen av festival sammen med et ekstra lag med den deilige vesten fra Lovechild.

Les også: Turtøy møter hverdagsklær

To the beach and beyond! Ta med en romslig veske hvor enn sommeren tar deg. Nyt solen med livlig og lekent tilbehør som garantert lyser opp dagen. Veskene fra Maria La Rosa i heklet lappestil har et enestående design og er alt vi ønsker oss til årets festivalsommer!

Girls Night Out

Om sommeren skulle karakteriseres av et enkelt plagg, ville det utvilsomt vært en kjole med blomster i sval, luftig og vakker bomull. Ulla Johnsons dempede mønstre, innkapsler sesongens bohemstemning. Myke, flagrete ermer skaper subtil drama på hver skulder. Kjolen folder seg ut i et fyldig skjørt i tre lag fra midjen og ned, med en detaljert rynkekant nederst. Med denne er du klar for en kveld ute med gode drinker og masse latter med dine beste venner. Ønsker du en smalere fasong, kan kjolen også brukes med et belte i livet.

Fullfør looken med brune skinnsandaler fra Rejina Pyo som setter prikken over i´en med en nydelig, myk såle du kan danse lenge i. Kompletterer antrekket med Taylor-vesken til O My Bag. Denne er praktisk med plass til dine nødvendigheter, og kommer med to ulike lengder på skulderstroppen.

En nedtonet kjole med flate favorittsandaler fra Clergerie og pouch fra Maria La Rosa, passer ypperlig til en middag ute med venner. Fullført i det gjenkjennbare paisley-mønsteret fra Vanessa Bruno, er denne kjolen helt rå da den kan brukes på uttalige måter. Prøv deg frem med og uten belte, eller åpent til en jeans med singlet under. Vi elsker allsidigheten i denne kjolen og de fine, puffede ermene gjør den ekstra spennende. 

Out For Lunch

Gå for en kul look som passer når du går rett fra jobb til lunsj. Velg comfy sandaler som står sterkt sammen med den klassiske jeansen med løs og god passform. Beina på buksen smaler for en mer feminin side. Lag på lag er fint om sommeren også. Bruk en klassisk t-skjorte under en vest du har fra tidligere i år. Mia-vesten fra Lovechild er et perfekt valg om du vil gi antrekket det lille ekstra. Sidesømmen på vesten er skåret i vinkel, noe som gir et unikt utseende. O My Bag passer alle anledninger og den lille Harper-vesken er den beste følgesvenn på farten. 

Les også: En veske som utgjør en forskjell 

Nyt lunsj ute i solen med et luftig antrekk og en avslappet vibe. Den klassiske skjorten fra Skall er med sin avslappede og oversized passform, alt vi vil ha på på en varm sommerdag. Sammen med buksen fra Vince i hemp som er et must i sommergarderoben. Topp antrekket med en moderne versjon av Cat Eye-solbrillen og en veske litt utenom det vanlige. 

Fine og praktiske sandaler et must for fortau, sjø og strand. Gjør deg klar til å streife rundt med Clergerie sine utsmykkede sandaler med stukturerte skinndetaljer.

Les også: Kvalitet og komfort fra Clergerie

Bolina-tips: Bruk singlet under, så blir skjorten mer som en tynn og behagelig jakke på varme dager.

SHOP ANTREKK TIL SOMMERGARDEROBEN HER