Swoon fra Fredericia

Mar 14, 2022Nina Jenssen

Swoon Lounge er den perfekte loungestolen for deg som er på jakt etter en skikkelig komfortabel godstol! Med sine kontunerlige kurver, frodige utseende og skulpturerte form, illustrerer Swoon hvordan du skal nyte livet i sakte tempo.

Swoon Lounge har en organisk form med eksepsjonell god støtte til ryggen og inviterer til umiddelbar avslapning. Opprinnelig ble stolen lansert for et hotell i New York, som en åpen invitasjon til å nyte komforten. Space Copenhagen designet stolen for å dekke en mangel i markedet - en hybrid av en loungestol og en lenestol med fordelene og egenskapene til begge. Swoon Lounge er velegnet for hotellobbyer og salonger, i tillegg til stuen og soverommet hjemme.

Space Copenhagen er et designstudio som jobber på tvers av flere disipliner og designer alt fra møbler til belysnin og raffinerte objekter. Etablert i 2005 av Signe Bindslev Henriksen og Peter Bundgaard Rützou, er Space Copenhagens intuitive tilnærming til design format av omstendigheter, funksjonelle behov og interesse for menneskelig atferd. Deres ambisjon er å gå nye veier ved å balansere motsetninger i deres utforskning av blant annet kontraster, minimalisme, skulpturer, det industrielle, og lys og skygge. Denne tilnærmingen kaller de poetisk modernisme.

Designstudioet kan skilte med et bredt utvalg av eksklusivt interiør og møbler på internatsjonalt nivå.

KJØP SWOON LOUNGE HER