MAGASINET

by bolina

Vinterbord med monokrome farger
Vinteren er her og vi har dekket bordet slik at du kan hente inspirasjon enten du skal dekke til fest, julefrokost eller middag med kjente og kjære. 
Les mer
Slik dekker du bordet til jul

Vi gleder oss til julens mange måltider med familie og venner samlet rundt bordet, og da er det gøy å gjøre litt ekstra ut av borddekkingen. La deg inspirere av våre to julebord.

Les mer
Slik dekker du bordet til konfirmasjon
Skal du feire konfirmasjon, dåp eller en annen stor anledning er det gøy å dekke et innbydende, vakkert og personlig bord. Bolina-Hanne deler sine tips til et morsomt konfirmasjonsbord.
Les mer
Lys borddekking

Dekk bordet i lys og luftig lin, servise i porselen og grønne kvister fra hagen i sommer. La deg inspirere av Hannes bord med unik keramikk fra Christina Iversen Studio.

Les mer
Sommerlig borddekking
Sene middager i hagen mens solen går ned i horisonten. Vi gleder oss til å nyte måltider ute fremover og har dekket et sommerbord i hagen på Stasjonen.
Les mer
Den store borddekkingsguiden

Vi elsker å fylle hjemmet med gjester til feiring av større begivenheter og mindre formelle middager. En av våre store lidenskaper er å sette sammen originale oppdekninger. Vi serverer våre beste tips for en gjennomført og helhetlig borddekking, slik at du kan gjenskape den samme stilen hjemme eller finne inspirasjon til ditt unike bord.

Les mer
Slik dekker du vårbordet
Den er noe helt eget med Bolina-Hanne sine oppdekninger. Miks av materialer, mønster og strukturer står i fokus og skaper et helhetlig, innbydende uttrykk. «Alt må ikke være likt» er Hannes motto når hun dekker bordet, og det er dette...
Les mer