MAGASINET

by bolina

Velkommen hjem
Ønsk velkommen til familie og venner med et innbydende inngangsparti. Dekorer med planter og lykter for en koselig atmosfære.
Les mer
Ledende pionerer
Italienske Fiam har fokus på kvalitet og vedlikeholdsfrie utemøbler med utmerket komfort. Fiam anses som en av de ledende pionerene innen utemøbler og leverer den optimale stolen for avslapping i finværet! Med et minimalistisk design, lav vekt og justerbare nivåer på ryggen er dette sesongens store favoritt!
Les mer
Outdoor Collection fra Ethnicraft
Ethnicraft mener god design underbygges av kvalitetsmaterialer som utvikler seg med årene. I år har de lansert en egen kolleksjon med utemøbler.
Les mer
Allsidige hagemøbler fra FDB

Sammen er en serie med hagemøbler designet av Thomas Alken. Serien består av enkle, klassiske og slitesterke møbler i teak som egner seg meget godt til utebruk. Møblene kan kombineres sammen for et flott helhetsinntrykk.

Les mer
Solide kjølebokser fra Yeti

Om du er på jakt etter en kjølebag av høy kvalitet, som vil holde maten og drikken din kald og frisk over lang tid - bør du sjekke ut de solide produktene fra Yeti!

Les mer
Interiørtips til sommerhytta

Sommeren er på vei og Bolina-søstrene klargjør hytta i Son for avslappende feriedager. Dette er stedet hvor batteriene lades sammen med familie og venner gjennom sommermånedene. En miks av tekstiler, varige materialer og kontraster mellom gammelt og moderne, gir hytta et idyllisk og sjarmerende preg.

Les mer
Slik innreder du balkongen
Bli med hjem til Hedvig Wessel sin balkong i hjertet av Oslo. På få kvadratmeter har Hedvig skapt en skjermet og funksjonell oase for avslapning og sene sommerkvelder. La deg deg inspirere til hvordan du kan innrede din balkong eller en liten terrasse.
Les mer
I hagen til Cathrine
I en idyllisk hage på Høvik finner vi Bolina-Cathrine hele sommeren. Cathrine er en av Bolinas eiere, og hagen hennes inviterer til avslapping, ro og hyggelige sommerdager med familie og venner. La deg inspirere av hvordan Cathrine har skapt en innbydende uteplass med produkter fra Bolina og Stasjonen.
Les mer
Slik deler du inn hagen i soner
Skap en idyllisk uteplass ved å dele hagen inn i soner. Utnytt plassen til det fulle og prioriter dine behov. Se hvordan Bolina-Hanne har forvandlet en ubrukelig naturtomt til en innbydende oase.
Les mer
String Outdoor til uteplassen
Innred uterommet med String-hyller i galvanisert stål, som tåler all slags vær. Perfekt til oppbevaring av hageredskaper, potter og andre gjenstander.
Les mer