MAGASINET

by bolina

Interiørguide til hytta på fjellet

Hytta - kanskje det beste stedet for rekreasjon, avslapping og hygge med familie og venner. Her skal det være lunt og et godt sted å være. Akkurat dette har Bolina-Hanne og mannen Per skapt i den sjarmerende fjellhytta på Kvitfjell, som byr på en spennende blanding av teksturer og materialer, i kombinasjon med unike og plassbygde løsninger. La deg inspirere av hvordan Bolina-Hanne har innredet sin hytte på fjellet.

Les mer
Slik innreder du balkongen
Bli med hjem til Hedvig Wessel sin balkong i hjertet av Oslo. På få kvadratmeter har Hedvig skapt en skjermet og funksjonell oase for avslapning og sene sommerkvelder. La deg deg inspirere til hvordan du kan innrede din balkong eller en liten terrasse.
Les mer
I hagen til Cathrine
I en idyllisk hage på Høvik finner vi Bolina-Cathrine hele sommeren. Cathrine er en av Bolinas eiere, og hagen hennes inviterer til avslapping, ro og hyggelige sommerdager med familie og venner. La deg inspirere av hvordan Cathrine har skapt en innbydende uteplass med produkter fra Bolina og Stasjonen.
Les mer
Hjemme hos Jil
I en lys og luftig leilighet på St. Hanshaugen finner vi Jil sitt innbydende hjem. Gjennomtenkte og originale detaljer gir leiligheten et unikt særpreg. Med overflater i lyse og moderne farger, sammen med treverk i eik, ask og bambus, har Jil og mannen skapt en lun og behagelig atmosfære.
Les mer
Hvordan få det koselig i et nybygg
Et nybygg er som et skall strippet for sjarmerende skjeve gulv, svimlende takhøyde og dype vinduskarmer. Se hvilke grep Kari-Anne fra Stasjonen har gjort for å skape den lune hjemmefølelsen i sitt nye hjem.
Les mer
Hjemme hos Giraffe Interiør
Med en hvit base, varige materialer og tidløse designmøbler har Fanny forvandlet barndomshjemmet sitt til en lys og luftig oase. Vi har fått være med på å gjøre siste finish for å skape en lun og hjemlig atmosfære i dette nydelige hjemmet.
Les mer
Bli med hjem til Hedvig Wessel
Vi har innredet den magiske og sjelfulle leiligheten til Hedvig Wessel. Bli med på prosessen bak prosjektet og se resultatet her!
Les mer