MAGASINET

by bolina

Lag din egen vårbukett
Ditt eget DIY-prosjekt! Lag en blomsterbukett som garantert gir vårstemning og varer livet ut. Se vårbuketten vi har laget og bli inspirert til å sette sammen din unike bukett.
Les mer
Blomstrende vårstemning
Våren nærmer seg og med blomster fra Mr Plant skaper du den beste vårstemningen i hjemmet! De naturtro silkeblomstene varer for alltid og pynter opp ethvert rom.
Les mer
Rengjøring med Kinfill

Rengjøring gjort enkelt og miljøvennlig, med bærekraft som viktigste drivkraft. Kinfill er et rengjøringsmerke som revolusjonerer såpen du bruker i hjemmet. Her er det ingen frakt av vann, ingen plast, mindre søppel og omtanke for miljøet. Også lukter det helt vilt godt!

Les mer
En gjeng grønne vaskemidler
Vask huset rent med ren samvittighet, med vaskemidler som dufter himmelsk! C Soaps er en trygg og effektiv gjeng med grønne vaskemidler helt uten unødige kjemikalier.
Les mer
Vinterbord med monokrome farger
Vinteren er her og vi har dekket bordet slik at du kan hente inspirasjon enten du skal dekke til fest, julefrokost eller middag med kjente og kjære. 
Les mer
Slik dekker du bordet til jul

Vi gleder oss til julens mange måltider med familie og venner samlet rundt bordet, og da er det gøy å gjøre litt ekstra ut av borddekkingen. La deg inspirere av våre to julebord.

Les mer
Slik pynter du årets adventsstake
Lag ditt eget DIY-prosjekt og pynt adventsstaken slik du ønsker for et personlig og unikt preg. Se hvordan vi har pyntet tre ulike adventsstaker her.
Les mer
Bolinas bestselgere
Med høstens crispy luft og mørke kvelder, kommer ønsket om en lun stemning inne. Bestselgerne som går igjen denne høsten gjenspeiler sesongens fargepalett i deilige jordtoner og kamelfargede valører. Vi heller mot det som gjør innekosen komplett.
Les mer
Moismont

Lukten av epler og friskt regn, og den beroligende stillheten du kun finner på landsbygda. Slik beskrives den varme og lune vintagefølelsen fra Moismont best. Moismont er både en merkevare og et univers, med et ønske om autensitet, en retur til røttene våre og nærhet til naturen.

Les mer
Den store belysningsguiden

Lyskvalitet er mye viktigere nå enn før. Et rom trenger gjerne dobbelt så mye lys som man tror. Belysning er en viktig del av interiøret og et supplement til rommet. Å lyssette et hjem kan være vanskelig. Vi har derfor samlet våre beste tips slik at du velger riktig belysning til ditt hjem. 

Les mer
Slik vedlikeholder du klærne dine
For at klærne skal vare lengre, er det viktig med riktig bruk, pleie, vedlikehold og rengjøring. Steamery lager smarte, minimalistiske og moderne klespleieprodukter som hjelper deg å ivareta innholdet i garderoben.
Les mer
Portable Lamps
Geniale produkter - det liker vi! Og portable lamper, som enkelt kan lades opp og flyttes rundt er absolutt høstens store trend. Vi er helt hekta og har funnet mange varianter hos våre leverandører som vi tror du vil like.
Les mer
Interiørguide til hytta på fjellet

Hytta - kanskje det beste stedet for rekreasjon, avslapping og hygge med familie og venner. Her skal det være lunt og et godt sted å være. Akkurat dette har Bolina-Hanne og mannen Per skapt i den sjarmerende fjellhytta på Kvitfjell, som byr på en spennende blanding av teksturer og materialer, i kombinasjon med unike og plassbygde løsninger. La deg inspirere av hvordan Bolina-Hanne har innredet sin hytte på fjellet.

Les mer
Innred med treverk
Vi elsker treverk og det er det mange grunner til. Det er ekstra spennende å blande ulike tresorter og se hvordan de ulike fargevariasjonene og strukturene kompletterer hverandre. Med riktig vedlikehold kan du bidra til kloden på bærekraftig vis, og gi møblene dine lenger liv og varighet, slik at de kan gå i arv i generasjoner.
Les mer
Slik dekker du bordet til konfirmasjon
Skal du feire konfirmasjon, dåp eller en annen stor anledning er det gøy å dekke et innbydende, vakkert og personlig bord. Bolina-Hanne deler sine tips til et morsomt konfirmasjonsbord.
Les mer
Lys borddekking

Dekk bordet i lys og luftig lin, servise i porselen og grønne kvister fra hagen i sommer. La deg inspirere av Hannes bord med unik keramikk fra Christina Iversen Studio.

Les mer
Solide kjølebokser fra Yeti

Om du er på jakt etter en kjølebag av høy kvalitet, som vil holde maten og drikken din kald og frisk over lang tid - bør du sjekke ut de solide produktene fra Yeti!

Les mer
Sommerlig borddekking
Sene middager i hagen mens solen går ned i horisonten. Vi gleder oss til å nyte måltider ute fremover og har dekket et sommerbord i hagen på Stasjonen.
Les mer
Gavetips til bryllup
Skal du gifte deg og trenger inspirasjon til ønskelisten - eller er du gjest i bryllup og på jakt etter gave? La deg inspirere av våre utvalgte bryllupsgaver til brudeparet!
Les mer
Guide til Palma
Bolina-Hanne har vært på ferietur til Palma og har gitt oss sine beste tips til steder og hot spots på den idylliske øyen. Et ideelt sted for ferie hvor du både kan slappe av på stranden eller oppdage idylliske steder med spennende historie som strekker seg langt tilbake i tid.
Les mer
Interiørtips til sommerhytta

Sommeren er på vei og Bolina-søstrene klargjør hytta i Son for avslappende feriedager. Dette er stedet hvor batteriene lades sammen med familie og venner gjennom sommermånedene. En miks av tekstiler, varige materialer og kontraster mellom gammelt og moderne, gir hytta et idyllisk og sjarmerende preg.

Les mer