MAGASINET

by bolina

Solide kjølebokser fra Yeti

Om du er på jakt etter en kjølebag av høy kvalitet, som vil holde maten og drikken din kald og frisk over lang tid - bør du sjekke ut de solide produktene fra Yeti!

Les mer
Sommerlig borddekking
Sene middager i hagen mens solen går ned i horisonten. Vi gleder oss til å nyte måltider ute fremover og har dekket et sommerbord i hagen på Stasjonen.
Les mer
Gavetips til bryllup
Skal du gifte deg og trenger inspirasjon til ønskelisten - eller er du gjest i bryllup og på jakt etter gave? La deg inspirere av våre utvalgte bryllupsgaver til brudeparet!
Les mer
Guide til Palma
Bolina-Hanne har vært på ferietur til Palma og har gitt oss sine beste tips til steder og hot spots på den idylliske øyen. Et ideelt sted for ferie hvor du både kan slappe av på stranden eller oppdage idylliske steder med spennende historie som strekker seg langt tilbake i tid.
Les mer
Interiørtips til sommerhytta

Sommeren er på vei og Bolina-søstrene klargjør hytta i Son for avslappende feriedager. Dette er stedet hvor batteriene lades sammen med familie og venner gjennom sommermånedene. En miks av tekstiler, varige materialer og kontraster mellom gammelt og moderne, gir hytta et idyllisk og sjarmerende preg.

Les mer
Velduftende hud- og kroppspleie
Med en visjon om å lage produkter helt uten kompromiss er produktene fra Sprekenhus basert på 100% naturlige ingredienser. Skjem bort huden din!
Les mer
Bli med på piknik
Med det varme sommerværet på plass ligger alt tilrette for en piknik ute i naturen. Flytt måltidet ut og nyt ettermiddagssol, kveldsbris og gode stunder med familie og venner ute i det fri. Fyll piknikkurven med det du liker aller best.
Les mer
Coffee Table Books vi elsker
New-Mags tilbyr et nøye kuratert utvalg av de fineste livsstilsbøkene med fantastiske bilder og spennende innhold. Bøkene er fylt med inspirasjon, oppskrifter, tips og triks.
Les mer
Lys borddekking
Mai er den store festmåneden og byr på mange selskaper med familie og venner på besøk. Nasjonaldagen feires med frokost og tapas, og i den anledning har vi dekket bordet til den store festdagen. Utsøkt lin, servise i porselen og grønne kvister fra hagen skaper en innbydende ramme rundt 17. mai-frokosten.
Les mer
Vakre kunstverk fra Slowdown Studio
Som et lite kunstverk! Disse pleddene er virkelig noe for seg selv. Slowdown Studio inviterer til å omfavne de langsomme øyeblikkene i livet. Slow down – ta det rolig.
Les mer
Gridelli gir måltidet en ekstra dimensjon
Ta matopplevelsene til nye høyder med svensk-italienske Gridelli. Dette er balsamico og olivenoljer på sitt aller beste med en upåklagelig kvalitet! Håndplukket og presset med den største kjærlighet til faget og den italienske matkulturen. Gridelli startet som en kombinert restaurant og...
Les mer
Anniken Askeland
Anniken Askeland er en dyktig illustratør med en magisk og uttrykksfull strek. Hun tegner og tryller frem de mest fantastiske motiver av både mennesker og dyr. Når Anniken ikke befinner seg foran tegneboka, er hun å se på gulvet i Bolina-butikken. Les videre og bli bedre kjent med Anniken og hennes kunst.
Les mer
En kulinarisk feiring med Litlestøl
I små glass finner du Litlestøl sin beste marmelade, pesto og andre gode ting. Eva Gill produserer alt for hånd i Stavanger og bruker lokale ingredienser så ofte hun kan. Dette er du bare helt nødt til å smake på!
Les mer
Slik vedlikeholder du klærne dine
Klærne dine trenger riktig vedlikehold og rengjøring for å vare. Vi har et stort utvalg av skånsomme vaskemidler som etterlater en frisk og ren følelse på klærne dine.
Les mer
Guide til Paris
Foruten Eiffeltårnet er det mye spennende å se i Paris. En rusletur rundt i byen er en fantastisk måte å bli kjent og oppdage steder og skjulte perler som Paris har å by på. Vi har samlet våre beste tips til hot spots som er verdt en visitt i den franske hovedstaden.
Les mer
Årets trendfarge
Fargepaletten for 2022 er preget av blåfarger, inspirert av himmel, hav og uendelighet. En farge med et bredt spekter av lyse toner og kraftige nyanser, som passer like godt inn i interiøret som i garderoben. La deg inspirere av våre favoritter blant vårens blå nyheter.
Les mer
Lun hyttestemning
Vinterferien nærmer seg og vi er klare for avslappende dager sammen med våre nærmeste. Vi rømmer opp til fjells og gleder oss til bålkos i solveggen.
Les mer
Fine Little Day x Emilia Ilke

Som en hyllest til havet og dets skatter, har den svenske kunstneren Emilia Ilke laget kolleksjonen Sea Sea Sea for Fine Little Day. Resultatet er en inspirerende kolleksjon med mønster og trykk på tekstiler og postere.

Les mer
Den store belysningsguiden

Lyskvalitet er mye viktigere nå enn før. Et rom trenger gjerne dobbelt så mye lys som man tror. Belysning er en viktig del av interiøret og et supplement til rommet. Å lyssette et hjem kan være vanskelig. Vi har derfor samlet våre beste tips slik at du velger riktig belysning til ditt hjem. 

Les mer
Lag din egen vårbukett
Ditt eget DIY-prosjekt! Lag en blomsterbukett som garantert gir vårstemning og varer livet ut. Se vårbuketten vi har laget og bli inspirert til å sette sammen din unike bukett.
Les mer
String System Guide
String er et fleksibelt designikon til hele hjemmet og er selve svaret på tidløs skandinavisk design. String System er et hyllesystem bestående av komponenter du selv kan sette sammen etter eget behov. Systemets utgangspunkt er gavler i to ulike dybder og flere høyder hvor du kan feste hyller, skap, skrivebordsplater, knagger, skohyller og en hel del andre smarte deler.
Les mer