MAGASINET

by bolina

Lola James Harper
Spennende og velduftene lys fra Lola James Harper. Alle duftene er en liten hyllest til små steder hvor grunnlegger Rami Mekdachi har reist med familien sin.
Les mer
En historie om lidenskap og håndverk
Libeco er et familieeid selskap som har produsert og spesialisert seg på lin siden 1858. Ferdigheter og kompetanse blir videreført fra generasjon til generasjon. Fra åker til fiber, fra garn til stoff, er produksjon av lin en historie om lidenskap og håndverk.
Les mer
Bolinas bestselgere
Nysgjerrig på Bolinas bestselgere? Ta en titt på favorittene som går igjen år etter år, og som vi er ekstra glade i!
Les mer
Oljediffusere og eteriske oljer
På Bolina er vi hekta på oljediffusere i alle varianter. Diffuserne har et stilrent design, er enkle i bruk, sprer godlukt og passer i alle hjemmets rom.
Les mer
Gi måltidet en ekstra dimensjon
Ta matopplevelsene til nye høyder med svensk-italienske Gridelli. Dette er balsamico og olivenoljer på sitt aller beste med en upåklagelig kvalitet! Håndplukket og presset med den største kjærlighet til faget og den italienske matkulturen. Gridelli startet som en kombinert restaurant og...
Les mer
En kulinarisk feiring
I små glass finner du Litlestøl sin beste marmelade, pesto og andre gode ting. Eva Gill produserer alt for hånd i Stavanger og bruker lokale ingredienser så ofte hun kan. Dette er du bare helt nødt til å smake på!
Les mer
Lidenskap for duft
Med de fineste naturmaterialene og duftene fra Frankrike, lager svenske Amoln dekorative og velduftene lys. Lysene har et moderne, skandinavisk design og produseres på bærekraftig vis som tar vare på kloden.
Les mer
Solide kjølebokser fra Yeti

Om du er på jakt etter en kjølebag av høy kvalitet, som vil holde maten og drikken din kald og frisk over lang tid - bør du sjekke ut de solide produktene fra Yeti!

Les mer
Lampedesign fra Santa Cole
Spanske Santa & Cole har et bredt utvalg av belysning laget av anerkjente designere. Gjennom industrielt håndverk fokuserer produsenten på kvalitet og detaljer.
Les mer
Designerne fra Menu
Flere kreative og talentfulle designere samarbeider med det danske merket Menu - her kan du bli kjent med tre av dem og se deres lampedesign.
Les mer
Den store belysningsguiden

Lyskvalitet er mye viktigere nå enn før. Et rom trenger gjerne dobbelt så mye lys som man tror. Belysning er en viktig del av interiøret og et supplement til rommet. Å lyssette et hjem kan være vanskelig. Vi har derfor samlet våre beste tips slik at du velger riktig belysning til ditt hjem.

Les mer
Slik dekker du bordet til konfirmasjon
Skal du feire konfirmasjon, dåp eller en annen stor anledning er det gøy å dekke et innbydende, vakkert og personlig bord. Bolina-Hanne deler sine tips til et morsomt konfirmasjonsbord.
Les mer
Rustikke stearinlys fra Støberiet
Støberiet er et lite dansk merke som har produsert stearinlys i over 15 år. Lysene er laget av 100% ren vegetabilsk stearin, og har en matt og rustikk overflate.
Les mer
Når lys blir kunst
Skulpturer eller stearinlys? Det siste året har vi sett lys i mange spennende former og varianter, som er som små kunstverk i seg selv. 
Les mer
Rust ´n Roses
Rust ´n Roses er navnet på Himlas høstkolleksjon, hvor rustbrune og brente toner spiller hovedrollen. Kolleksjonen henter inspirasjon fra varmere breddegrader og skaper en varm, lun og rustikk look sammen med natur og mørkebrune nyanser.
Les mer
Myke tekstiler fra Kama
Peruvianske Kama lager de mest fantastiske produkter i alpakkaull og pimabomull, som både er økologiske, miljøvennlige og bærekraftige. Alle produkter er håndlaget av lokale kvinner, slik at de kan jobbe seg ut av fattigdom.
Les mer
Historien bak The Tartan Blanket Co.
Emma og Fergus fra Tartan Blanket Co. lager vakre og naturlige produkter som gir varme til folks hjerter og hjem, i tillegg til å ha en positiv innvirkning på verden rundt oss.
Les mer
String System Guide
String er et fleksibelt designikon til hele hjemmet og er selve svaret på tidløs skandinavisk design. String System er et hyllesystem bestående av komponenter du selv kan sette sammen etter eget behov. Systemets utgangspunkt er gavler i to ulike dybder og flere høyder hvor du kan feste hyller, skap, skrivebordsplater, knagger, skohyller og en hel del andre smarte deler.
Les mer
Håndverk og tidløst design
Ved å kombinere moderne design, varig kvalitet, håndverkstradisjoner og etikk, skaper The Dharma Door håndlagde produkter som forteller en større historie.
Les mer
Kvalitetslin fra Linge Particulier
Det er noe spesielt med den rustikke følelsen som bare kvalitetslin kan ha. 

Og er det noe vi på Bolina elsker, så er det den crispy linfølelsen på alt fra duker og servietter, til kjøkkenhåndklær og sengetøy! Linge Particulier spesialiserer seg på europeisk lin i klassiske mønstre og vakre farger.

Les mer
Hvordan få det koselig i et nybygg
Et nybygg er som et skall strippet for sjarmerende skjeve gulv, svimlende takhøyde og dype vinduskarmer. Se hvilke grep Kari-Anne fra Stasjonen har gjort for å skape den lune hjemmefølelsen i sitt nye hjem.
Les mer