MAGASINET

by bolina

Den store belysningsguiden

Lyskvalitet er mye viktigere nå enn før. Et rom trenger gjerne dobbelt så mye lys som man tror. Belysning er en viktig del av interiøret og et supplement til rommet. Å lyssette et hjem kan være vanskelig. Vi har derfor samlet våre beste tips slik at du velger riktig belysning til ditt hjem. 

Les mer
Mist fra &tradition
Bli kjent med lampeserien, Mist, fra &tradition, som henter inspirasjon fra det første morgenlyset.
Les mer
Autumn Dinner Party
Med tekstiler i jordtoner og brune farger, dekker vi bordet til en koselig høstkveld med venner og familie. Ingenting er bedre enn å samle gjengen til en deilig og varm suppe, og prate om alt og ingenting over bordet. Her...
Les mer
Slik dekker du bordet til konfirmasjon
Skal du feire konfirmasjon, dåp eller en annen stor anledning er det gøy å dekke et innbydende, vakkert og personlig bord. Bolina-Hanne deler sine tips til et morsomt konfirmasjonsbord.
Les mer
Vi feirer midtsommer
Det er tid for midtsommerfest og St. Hans. Med krans på hodet, blomster under puten og et skikkelig fint sommerbord er vi klare for feiringen.
Les mer
DIY: Blomsterkrans
Pynt deg med en nydelig blomsterkrans til sommerens begivenheter og fester. La deg inspirere av sommerkransen vi har satt sammen.
Les mer
Karakteristisk keramikk fra Jossolini
Jossolini er grunnlagt og drevet av norske Johanne Birkeland, en keramiker med stor kjærlighet for leire og dens karakteristiske uttrykk.
Les mer
Bli med på piknik
Med det varme sommerværet på plass ligger alt tilrette for en piknik ute i naturen. Flytt måltidet ut og nyt ettermiddagssol, kveldsbris og gode stunder med familie og venner ute i det fri. Fyll piknikkurven med det du liker aller best.
Les mer
Gavetips til bryllup
Skal du gifte deg og trenger inspirasjon til ønskelisten - eller er du gjest i bryllup og på jakt etter gave? La deg inspirere av våre utvalgte bryllupsgaver til brudeparet!
Les mer
Slik dekker du 17. mai-bordet
Nasjonaldagen feires med frokost og tapas, og vi har dekket festbordet klart til feiring. Utsøkt lin, servise i porselen og grønne blomster skaper en innbydende ramme rundt 17. mai-frokosten.
Les mer
Et drømmende soverom
Bli inspirert til å lage din egen drømmende soveplass med mykt sengetøy, varme pledd og store hotellputer som gir den luksuriøse følelsen.
Les mer
Kitchen Essentials
Kjøkkenet er hjemmets hjerte. Her vil vi ha plass til kreativ matlaging, magisk bakverk og masse hygge med familie og venner.
Les mer
Eating & Dining
Spisestuen er stedet for å nyte deilige middager med familien, spillkveld med venner eller som en liten hjemmekontor-plass.
Les mer
The Living Room Edit
Stuen er et av husets viktigste rom, med plass til avslapning og kos, middager med familie, og kanskje hjemmekontor og hobbyer.
Les mer
Guide til Palma
Bolina-Hanne har vært på ferietur til Palma og har gitt oss sine beste tips til steder og hot spots på den idylliske øyen.
Les mer
Interiørguide til hytta på fjellet

Hytta - kanskje det beste stedet for rekreasjon, avslapping og hygge med familie og venner. Her skal det være lunt og et godt sted å være. Akkurat dette har Bolina-Hanne og mannen Per skapt i den sjarmerende fjellhytta på Kvitfjell, som byr på en spennende blanding av teksturer og materialer, i kombinasjon med unike og plassbygde løsninger. La deg inspirere av hvordan Bolina-Hanne har innredet sin hytte på fjellet.

Les mer
Blomstrende vårstemning
Våren nærmer seg og med blomster fra Mr Plant skaper du den beste vårstemningen i hjemmet! De naturtro silkeblomstene varer for alltid og pynter opp ethvert rom.
Les mer
Rengjøring med Kinfill

Rengjøring gjort enkelt og miljøvennlig, med bærekraft som viktigste drivkraft. Kinfill er et rengjøringsmerke som revolusjonerer såpen du bruker i hjemmet. Her er det ingen frakt av vann, ingen plast, mindre søppel og omtanke for miljøet. Også lukter det helt vilt godt!

Les mer
En gjeng grønne vaskemidler
Vask huset rent med ren samvittighet, med vaskemidler som dufter himmelsk! C Soaps er en trygg og effektiv gjeng med grønne vaskemidler helt uten unødige kjemikalier.
Les mer
Slik pynter du årets adventsstake
Lag ditt eget DIY-prosjekt og pynt adventsstaken slik du ønsker for et personlig og unikt preg. Se hvordan vi har pyntet tre ulike adventsstaker her.
Les mer
Bolinas bestselgere
Med høstens crispy luft og mørke kvelder, kommer ønsket om en lun stemning inne. Bestselgerne som går igjen denne høsten gjenspeiler sesongens fargepalett i deilige jordtoner og kamelfargede valører. Vi heller mot det som gjør innekosen komplett.
Les mer