MAGASINET

by bolina

Trinidad 3398
Den dekorative spisestolen Trinidad 3398 er designet av den danske designeren, Nanna Ditzel. Stolen har et moderne og tidløst uttrykk, tar lite plass og kan stables sammen.
Les mer
Ana fra Fredericia
Ana skaper det perfekte samlingspunktet i stuen eller på kjøkkenet. Det solide spisebordet kombinerer tidløs design, solid håndverk og fleksibel funksjonalitet. Vi bare elsker det enkle og enestående designet! Spisebordet er designet med en massiv treramme og en innbygget uttrekksfunksjon...
Les mer
Lato Table fra &Tradition
På jakt etter et sidebord helt utenom det vanlige? Møt det unike bordet, Lato, fra &tradition! Et smykke i hjemmet designet av italienske Luca Nichetto. Ved første øyekast ligner Lato en skulptur med den slanke, runde bordplaten balanserende på en...
Les mer
String Outdoor til uteplassen
Innred uterommet med String-hyller i galvanisert stål, som tåler all slags vær. Perfekt til oppbevaring av hageredskaper, potter og andre gjenstander.
Les mer
Tips til styling av din String-hylle
String Furniture sitt hyllesystem har på 70 år blitt selve svaret på tidløs og fleksibel skandinavisk design. Her kan du få gode tips til å style din åpne String-hylle.
Les mer
String System Guide
String er et fleksibelt designikon til hele hjemmet og er selve svaret på tidløs skandinavisk design. String System er et hyllesystem bestående av komponenter du selv kan sette sammen etter eget behov. Systemets utgangspunkt er gavler i to ulike dybder og flere høyder hvor du kan feste hyller, skap, skrivebordsplater, knagger, skohyller og en hel del andre smarte deler.
Les mer