MAGASINET

by bolina

Guide til Palma
Bolina-Hanne har vært på ferietur til Palma og har gitt oss sine beste tips til steder og hot spots på den idylliske øyen. Et ideelt sted for ferie hvor du både kan slappe av på stranden eller oppdage idylliske steder med spennende historie som strekker seg langt tilbake i tid.
Les mer
Bolinajentenes feriegarderobe
Nysgjerrig på hvilke plagg og accessoarer Bolina-teamet pakker med seg på ferie, og hvordan de styler dem? La deg inspirere av jentenes innhold i reisebaggen!
Les mer
Bærekraftige sko fra Veja
Veja er kjent for sitt fokus på rettferdig handel, bærekraft i alle ledd og en miljøvennlig produksjon. Nå er endelig en ny kolleksjon med sneakers her!
Les mer
Your summer event wardrobe
Endelig kan vi fylle sommeren med eventer, festivaler, sommerfester og middager ute. Fra kjoler og enkle skjorter til sesongens essensielle sandaler. Enten det er bryllup, hagefest eller bare for en kveld ute - her er antrekkene til ditt neste sommereventyr med allsidige plagg i hovedrollen.
Les mer
Farger i sommergarderoben
Ønsk sommer og sol velkommen med freshe farger i garderoben som løfter humøret og gir energi. Regnbuens farger og nyanser reflekteres i plaggene vi ser denne sesongen. Dryss litt lekenhet inn i hverdagsantrekkene dine ved å bytte ut enkle klassikere med farger som popper, eller miks og match i uventede kombinasjoner. Her er fem stylingstips som hjelper deg å omfavne et bredt spekter av lekne farger.
Les mer
Antrekk til festdagene
Mai er den store festmåneden med nasjonaldag, konfirmasjon, barnedåp og bryllup på løpende bånd. Skal du i selskap, men er usikker på hva du bør ha på deg? Mange velger bunad, men det finnes flere fine alternativer til pene antrekk. Vi har samlet fem antrekk til selskapene denne våren. Finn frem høye hæler, en kul veske og tilbehør som topper antrekket - så er du klar for fest!
Les mer
Turtøy møter hverdagsklær
Gramicci er eksperter på plagg som vasker vekk linjene mellom utendørsbruk og casual wear. Gramicci vet alt om hvordan man lager et plagg som kommer til å vare.
Les mer
Mark Kenly Domino Tan
Mark Kenly Domino Tan skaper de vakreste plagg med karakter og skreddersydde detaljer i de fineste kvaliteter. MKDT er spesielt kjent for sin særegne stil.
Les mer
Sofistikerte og komfortable hverdagsklær
Graumanns kolleksjoner er kjent for sitt skandinaviske uttrykk og er designet for å styrke og fremme kvinners personlighet. Det danske merket har et mål om å designe sofistikerte hverdagsklær, som er komfortable, tidløse og elegante.
Les mer
Tidløs hverdagsluksus fra Vince

Tidløs hverdagsluksus er stikkordet bak det Los Angeles-baserte merket, Vince, med Caroline Belhumeur i spissen. Merket er spesielt kjent for kvalitetsplagg i cashmere og silke, men på en fin og avslappet måte.

Les mer
Rejina Pyos tidløse signaturplagg
Med fokus på tidløse plagg, er Rejina Pyo en motvekt til raskt skiftende trender i motebildet. Den koreanske designeren er kjent for sine signaturplagg med skulpturell skjønnhet, uventede mønstre og fantastiske kvaliteter.
Les mer
Performance fashion fra Varley
Varley leverer de mest behagelige klærne som er perfekt både på tur, på fritiden eller på hytta. Dette er komfort og stofflighet som bare må oppleves! Klærne er designet for hvordan vi beveger oss og lever, og kan brukes til fritid, trening og reise.
Les mer
Bolinas store jeansguide

Å finne den perfekte jeans kan være utfordrende i det enorme utvalget som finnes. Vi har samlet Bolina-jentene og laget en stor guide for å hjelpe deg med å finne din favoritt. La deg inspirere av vårt mangfold av modeller!

Les mer
Guide til Paris
Foruten Eiffeltårnet er det mye spennende å se i Paris. En rusletur rundt i byen er en fantastisk måte å bli kjent og oppdage steder og skjulte perler som Paris har å by på. Vi har samlet våre beste tips til hot spots som er verdt en visitt i den franske hovedstaden.
Les mer
Vesker vi elsker
Vi kommer ikke utenom vesker når vi snakker om tilbehør som løfter antrekket. I veskegarderoben liker vi å ha ulike typer vesker til ulike anledninger. Bli kjent med våre veskefavoritter fra Cala Jade, Jerome Dreyfuss, O My Bag, Maria La Rosa og Rejina Pyo.
Les mer
Sunseeker fra Anni Lu
Anni Lu sine ikoniske smykker fortsetter å imponere! Vårens kolleksjon henter inspirasjon fra solnedgangen, som gjenspeiles i både farger og materialvalg i smykkene.
Les mer
Kvalitet og komfort fra Clergerie
Clergerie er et fransk skomerke som verdsetter design på lik linje med komfort og passform. Her får du håndlagde sko av eksepsjonell kvalitet!
Les mer
Vårgarderobens must-haves

Vårgarderoben kjennetegnes av klassiske snitt, lette tekstiler og varige materialer i en lys fargepalett med jordtoner og beige valører. Vi har plukket ut vårgarderobens must-haves som passer like godt til hverdag, jobb og fest.

Les mer
Mønsterdesign og ekstreme snitt
Perfeksjon møter lidenskap i de fantastiske plaggene fra ODEEH. Designerduoen Otto Drögsler og Jörg Ehrlich kompletterer hverandre og har siden 2008 skapt kolleksjoner med mønsterdesign, fantastiske farger og ekstreme snitt. Gå sesongen i møte med vårt nyeste klesmerke, ODEEH!
Les mer
Fransk design i verdensklasse fra Isabel Marant Étoile
SS22 fra Isabel Marant er noe av det råeste vi har sett! Fra klassiske ruter, til spennende mønstre og Marant sin blomstersignatur. I en leken og dynamisk miks balanseres pastellfarger med det psykedeliske. Denne sesongen finner vi mange godbiter som vil bli favoritter i garderoben.
Les mer
Sesongens mykeste strikk
Nå er det endelig tid for myk, varm og god strikk! For er det noe vi på Bolina elsker, så er det strikk som varmer. Vi har et stort utvalg av gensere med høy hals, vester med detaljerte mønstre og myke kvaliteter som ull og kashmir.
Les mer