MAGASINET

by bolina

5 antrekk til festsesongen
Endelig kan vi pynte oss med festantrekk, pensko og dra på julebord! Samfunnet er åpnet og det er igjen tid for vintermåneder fylt med selskaper, festligheter og sosiale sammenkomster. Trenger du inspirasjon til hva du skal ha på deg, har...
Les mer
Varme jakker fra norske Attic
Si hei til norske Attic! Harald og Rune har laget en kolleksjon med passform og egenskaper tilpasset nordisk stil og vær, designet for å vare.
Les mer
Smykker fra Romanin
Tidløs minimalisme møter spennende former gjennom skandinaviske designprinsipper. Bli kjent med de fantastisk fine smykkene fra Romanin
Les mer
Sesongens mykeste strikk
Nå er det endelig tid for myk, varm og god strikk! For er det noe vi på Bolina elsker, så er det strikk som varmer. Vi har et stort utvalg av gensere med høy hals, vester med detaljerte mønstre og myke kvaliteter som ull og kashmir.
Les mer
Hansker av førsteklasses håndverk
Det danske hanskemakeriet ble grunnlagt allerede i 1811 og har siden den gang levert hansker og lærvarer til kongefamilier og kjente personer. De bestselgende hanskene er et resultat av bærekraftig design, kvalitetshåndverk og kulturarv.
Les mer
Riviera Dreams
Riviera Dreams er navnet på høstens kolleksjon fra Anni Lu, og får oss til å drømme etter livet på rivieraen. De nye smykkene finnes i herlige fargekombinasjoner som er perfekte å kombinere med hverandre.
Les mer
Antrekk til dåp og konfirmasjon
Skal du i konfirmasjon eller dåp, men er usikker på hva du bør ha på deg? Mange velger bunad, men det finnes mange fine alternativer til pene antrekk. Vi har samlet fire antrekk til selskapelighetene denne høsten.
Les mer
Sesongens jakker og kåper
Er det et plagg du bør ha i garderoben, så er det en god og tidløs kåpe. Møt høsten i sesongens fineste jakker og kåper fra Isabel Marant Étoile, Dorothee Schumacher og Harris Wharf London. Vi har plukket ut fem kåper vi vil flytte inn i denne høsten.
Les mer
En mester i snitt, mønster og komfort
Ulla Johnson har akkurat det DNA-et vi på Bolina digger! Klassiske snitt, naturlige materialer og et lett bohemsk uttrykk. Se høstens kolleksjon her.
Les mer
Vesker vi elsker
Vi kommer ikke utenom vesker når vi snakker om tilbehør som løfter antrekket. I veskegarderoben liker vi å ha ulike typer vesker til ulike anledninger. Bli kjent med våre veskefavoritter fra Cala Jade, Jerome Dreyfuss og O My Bag.
Les mer
Sofistikerte og komfortable hverdagsklær
Graumanns kolleksjoner er kjent for sitt skandinaviske uttrykk og er designet for å styrke og fremme kvinners personlighet. Det danske merket har et mål om å designe sofistikerte hverdagsklær, som er komfortable, tidløse og elegante.
Les mer
Etisk og bærekraftig med Aiayu
Aiayu er selve svaret på uformell eleganse og komfort. Med sin kjærlighet til utsøkte naturmaterialer og skandinavisk enkelhet skaper de fantastiske og etiske plagg som varer.
Les mer
Tidløs hverdagsluksus fra Vince

Tidløs hverdagsluksus er stikkordet bak det Los Angeles-baserte merket, Vince, med Caroline Belhumeur i spissen. Merket er spesielt kjent for kvalitetsplagg i cashmere og silke, men på en fin og avslappet måte.

Les mer
En veske som utgjør en forskjell
O My Bag vil utgjøre en positiv forskjell i verden ved å koble produsenter i små samfunn sammen med det globale markedet. På denne måten skapes rettferdige jobbmuligheter og de vakreste vesker blir til!
Les mer
FWSS x Bolina
Vi har gjort det igjen - endelig er årets Bolinakjole her! Sammen med våre venner i FWSS har vi designet en drøm av en skjortekjole som har alle detaljer vi kan ønske oss. Dette blir garantert sommerens garderobefavoritt!
Les mer
Performance fashion fra Varley
Varley er designet for hvordan vi beveger oss og kan brukes til fritid og trening. For Varley er form og funksjon like viktig som livsstil og ytelse. Comfyness møter nydelig kvalitet!
Les mer
Unike krystallarmbånd
Magiske og one-of-a-kind krystallarmbånd fra danske Important Objects. Dette er armbånd som både styrker, inspirerer, tryller og skaper. Bruk armbåndene som en personlig talisman og la deg inspirere av steinenes egenskaper.
Les mer