MAGASINET

by bolina

Essensielle hverdagsplagg fra CO
CO designer klassiske favoritter, slik at du kan bygge en tidløs garderobe med plagg du kan bruke for alltid. Invester i nøkkelplagg av den beste kvalitet, med snitt som sitter akkurat der det skal. Med CO sine plagg har du antrekk til både jobb, hverdag og fest.
Les mer
Varig og tidløst fra Kokoon
Med et stort ønske om tidløshet og bærekraft, designer danske Kokoon klær du kan ha i garderoben din for alltid. Allsidige klassikere laget for gjentatt bruk, som overgår sesonger og kortvarige trender.
Les mer
5 antrekk til festsesongen

Endelig er det den tiden på året for festligheter, julebord og familieselskap. Vi gleder oss til å finne frem festantrekk, pensko og tilbehøret som gir det lille ekstra til antrekket. Trenger du inspirasjon til hva du skal ha på deg, har vi stylet fem antrekk som gjør deg klar til fest.

Les mer
Fine jewelry fra Kolours
Diamanter med en nordisk vri fra det smykkehuset Kolours. Passende oppkalt etter de uttalige edelstenene i sine kolleksjoner, feirer norske Kolours individualitet og selvuttrykk med sine oppløftende skatter i hverdagen.
Les mer
Bolina x Shepherd
Varm, god og ubeskrivelig myk! Denne drømmen av en tøffel har vi designet sammen med våre venner i svenske Shepherd. Årets desidert beste julegave til en du er glad i - eller til deg selv.
Les mer
Varme jakker fra norske Attic
Si hei til norske Attic! Harald og Rune har laget en kolleksjon med passform og egenskaper tilpasset nordisk stil og vær, designet for å vare. Dette er jakkene vi vil bo i hver eneste høst og vinter - ikke rart disse løper ut av butikk i rekordfart!
Les mer
Sesongens jakker og kåper

Er det et plagg du bør ha i garderoben, så er det en god og tidløs jakke. Når det kommer til denne sesongens essensielle jakker og kåper, er dette variantene du bør investere i nå og bruke i alle årene som kommer.

Les mer
Overlegen funksjonalitet fra Wild Things

Grunnlagt av eventyrlysne fjellklatrere og moderne friluftspionerer. Wild Things er et merke du må bli kjent med, for her snakker vi jakker med overlegen funksjonalitet! 

Les mer
Echo Beach fra Anni Lu
Fargene, følelsene og strukturene som bare Anni Lu kan levere med sine ikoniske smykker.! Høstens kolleksjon henter inspirasjon fra surferne på 70-tallet, som gjenspeiles i både farger og materialvalg i smykkene.
Les mer
Fransk design i verdensklasse fra Isabel Marant Étoile
Fall 2022 fra Isabel Marant er endelig på plass i butikken og dette er noe av det råeste vi har sett! Marant sin høstkolleksjon vei for en minimalistisk sesong med fokus på det essensielle i garderoben. Detaljer i kolleksjonen fanger vår oppmerksomhet og gjenspeiler Marants enestående håndverk og kreativitet.
Les mer
Sesongens kuleste boots
Boots er svært allsidig og passer perfekt til både jeans, kjole og skjørt. Om du liker med eller uten snøring, høyt skaft eller kraftig såle så har vi flere varianter du vil elske.
Les mer
Tidløs hverdagsluksus fra Vince

Tidløs hverdagsluksus er stikkordet bak det Los Angeles-baserte merket, Vince, med Caroline Belhumeur i spissen. Merket er spesielt kjent for kvalitetsplagg i cashmere og silke, men på en fin og avslappet måte.

Les mer
Mønsterdesign og ekstreme snitt
Perfeksjon møter lidenskap i de fantastiske plaggene fra ODEEH. Designerduoen Otto Drögsler og Jörg Ehrlich kompletterer hverandre og har siden 2008 skapt kolleksjoner med mønsterdesign, fantastiske farger og ekstreme snitt. Gå sesongen i møte med fantastiske plagg fra ODEEH!
Les mer
Høstens trender
Den nye sesongen gjør sin entré med sterke farger som vitner om energi, håp og optimisme etter flere år med pandemi. De nye kolleksjonene som kommer i hus på Bolina, er alt vi har drømt om - og litt til! Invester i garderobefavoritter som du kan bruke hele sesongen og i alle årene som kommer. Se høstens trender og tendenser for 2022 her!
Les mer
Guide til Palma
Bolina-Hanne har vært på ferietur til Palma og har gitt oss sine beste tips til steder og hot spots på den idylliske øyen. Et ideelt sted for ferie hvor du både kan slappe av på stranden eller oppdage idylliske steder med spennende historie som strekker seg langt tilbake i tid.
Les mer
Bolinajentenes feriegarderobe
Nysgjerrig på hvilke plagg og accessoarer Bolina-teamet pakker med seg på ferie, og hvordan de styler dem? La deg inspirere av jentenes innhold i reisebaggen!
Les mer
Bærekraftige sko fra Veja
Veja er kjent for sitt fokus på rettferdig handel, bærekraft i alle ledd og en miljøvennlig produksjon. Nå er endelig en ny kolleksjon med sneakers her!
Les mer
Your summer event wardrobe
Endelig kan vi fylle sommeren med eventer, festivaler, sommerfester og middager ute. Fra kjoler og enkle skjorter til sesongens essensielle sandaler. Enten det er bryllup, hagefest eller bare for en kveld ute - her er antrekkene til ditt neste sommereventyr med allsidige plagg i hovedrollen.
Les mer
Farger i sommergarderoben
Ønsk sommer og sol velkommen med freshe farger i garderoben som løfter humøret og gir energi. Regnbuens farger og nyanser reflekteres i plaggene vi ser denne sesongen. Dryss litt lekenhet inn i hverdagsantrekkene dine ved å bytte ut enkle klassikere med farger som popper, eller miks og match i uventede kombinasjoner. Her er fem stylingstips som hjelper deg å omfavne et bredt spekter av lekne farger.
Les mer
Antrekk til festdagene
Mai er den store festmåneden med nasjonaldag, konfirmasjon, barnedåp og bryllup på løpende bånd. Skal du i selskap, men er usikker på hva du bør ha på deg? Mange velger bunad, men det finnes flere fine alternativer til pene antrekk. Vi har samlet fem antrekk til selskapene denne våren. Finn frem høye hæler, en kul veske og tilbehør som topper antrekket - så er du klar for fest!
Les mer
Turtøy møter hverdagsklær
Gramicci er eksperter på plagg som vasker vekk linjene mellom utendørsbruk og casual wear. Gramicci vet alt om hvordan man lager et plagg som kommer til å vare.
Les mer