MAGASINET

by bolina

Mother
Bli kjent med jeans fra Mother, som tilbyr et stort utvalg av passformer og vask, som appelerer til et bredt spekter av mennesker. Mother lager sine jeans med fokus på en bærekraftig produksjon, minimalt med overskudd av materialer og etisk arbeidspraksis.
Les mer
Guide til Paris
Foruten Eiffeltårnet er det mye spennende å se i Paris. En rusletur rundt i byen er en fantastisk måte å bli kjent og oppdage steder og skjulte perler som Paris har å by på. Vi har samlet våre beste tips til hot spots som er verdt en visitt i den franske hovedstaden.
Les mer
Guide til Palma
Bolina-Hanne har vært på ferietur til Palma og har gitt oss sine beste tips til steder og hot spots på den idylliske øyen. Et ideelt sted for ferie hvor du både kan slappe av på stranden eller oppdage idylliske steder med spennende historie som strekker seg langt tilbake i tid.
Les mer
Cala Jade

Cala Jade er et merke med base i Oslo, som alltid er på jakt etter det spesielle og lille ekstra. Med sin kjærlighet og lidenskap for kvalitetslær og materialer, skaper de helt rå vesker og tilbehør med sofistikerte detaljer i ekte, god håndverkstradisjon.

Les mer
Pacifico fra Anni Lu
Fargene, følelsene og strukturene som bare Anni Lu kan levere med sine ikoniske smykker. Vårens kolleksjon, Pacifico, henter inspirasjon fra amerikansk surfekultur og -livsstil, som gjenspeiles i smykker, armbånd og øredobber.
Les mer
Harris Wharf London
Harris Wharf London. Det var her det hele startet i 2010, da Acchiardi-søsknene Giulia og Aldo grunnla merkevaren. Guilia bruker familiens lange erfaring med med tekstilhånderk og innovasjon, sammen med hennes egne instinkter for å designe de enestående kolleksjonene. 
Les mer
Basegarderoben

Nøkkelplagg som kan kombineres på flere måter, gir en fleksibel og allsidig garderobe som kan varieres gjennom sesongene. Har du en garderobe bygget opp av baseplagg, har du alltid noen klassikere som passer til jobb, hverdag og fest. Invester i gode kvaliteter og tidløse plagg som kan dresse et antrekk opp eller ned. Vi har plukket ut våre must-haves som vi alltid vender tilbake til.

Les mer
Essensielle hverdagsplagg fra CO
CO designer klassiske favoritter, slik at du kan bygge en tidløs garderobe med plagg du kan bruke for alltid. Invester i nøkkelplagg av den beste kvalitet, med snitt som sitter akkurat der det skal. Med CO sine plagg har du antrekk til både jobb, hverdag og fest.
Les mer
Fransk design i verdensklasse fra Isabel Marant Étoile
Spring 2023 fra Isabel Marant Étoile er endelig på plass i butikken, og denne vårkolleksjon baner vei for en minimalistisk sesong med fokus på det essensielle i garderoben. Vårens kolleksjon tar oss med tilbake til røttene. Marant-silhuetten fra 90-tallet gjør comeback gjennom remastrede stiler og gjenutgitte garderobefavoritter som manifesterer merkevarens tidløshet.
Les mer
Mønsterdesign og ekstreme snitt
Perfeksjon møter lidenskap i de fantastiske plaggene fra ODEEH. Designerduoen Otto Drögsler og Jörg Ehrlich kompletterer hverandre og har siden 2008 skapt kolleksjoner med mønsterdesign, fantastiske farger og ekstreme snitt. Gå sesongen i møte med fantastiske plagg fra ODEEH!
Les mer
Bærekraftige sko fra Veja
Veja er kjent for sitt fokus på rettferdig handel, bærekraft i alle ledd og en miljøvennlig produksjon. Nå er endelig en ny kolleksjon med sneakers her!
Les mer
En mester i snitt, mønster og komfort
Ulla Johnson har akkurat det DNA-et vi på Bolina digger! Klassiske snitt, naturlige materialer og et lett bohemsk uttrykk. Se sesongens kolleksjon her!
Les mer
Layering
Vinteren er her og med den bitende kulden er det ekstra deilig å kle seg med flere lag. Vi har flere plagg som er supre for layering og som gir ekstra varme, uten å ta for mye plass i antrekket....
Les mer
Antrekk til festsesongen

Endelig er det den tiden på året for festligheter, julebord og familieselskap. Vi gleder oss til å finne frem festantrekk, pensko og tilbehøret som gir det lille ekstra til antrekket. Trenger du inspirasjon til hva du skal ha på deg, har vi stylet flere antrekk som gjør deg klar til fest.

Les mer
Varig og tidløst fra Kokoon
Med et stort ønske om tidløshet og bærekraft, designer danske Kokoon klær du kan ha i garderoben din for alltid. Allsidige klassikere laget for gjentatt bruk, som overgår sesonger og kortvarige trender.
Les mer
Fine jewelry fra Kolours
Diamanter med en nordisk vri fra det smykkehuset Kolours. Passende oppkalt etter de uttalige edelstenene i sine kolleksjoner, feirer norske Kolours individualitet og selvuttrykk med sine oppløftende skatter i hverdagen.
Les mer
Bolina x Shepherd
Varm, god og ubeskrivelig myk! Denne drømmen av en tøffel har vi designet sammen med våre venner i svenske Shepherd. Årets desidert beste julegave til en du er glad i - eller til deg selv.
Les mer
Sesongens jakker og kåper

Er det et plagg du bør ha i garderoben, så er det en god og tidløs jakke. Når det kommer til denne sesongens essensielle jakker og kåper, er dette variantene du bør investere i nå og bruke i alle årene som kommer.

Les mer
Overlegen funksjonalitet fra Wild Things

Grunnlagt av eventyrlysne fjellklatrere og moderne friluftspionerer. Wild Things er et merke du må bli kjent med, for her snakker vi jakker med overlegen funksjonalitet! 

Les mer
Sesongens kuleste boots
Boots er svært allsidig og passer perfekt til både jeans, kjole og skjørt. Om du liker med eller uten snøring, høyt skaft eller kraftig såle så har vi flere varianter du vil elske.
Les mer
Tidløs hverdagsluksus fra Vince

Tidløs hverdagsluksus er stikkordet bak det Los Angeles-baserte merket, Vince, med Caroline Belhumeur i spissen. Merket er spesielt kjent for kvalitetsplagg i cashmere og silke, men på en fin og avslappet måte.

Les mer