MAGASINET

by bolina

Antrekk til festsesongen

Endelig er det tid for festligheter, julebord og familieselskap. Finn frem festantrekk, pensko og tilbehøret som gir det lille ekstra.

Les mer
Leleah
Sjeldne, håndlagde smykker som du kan mikse og matche som du selv ønsker.
Les mer
Les Couronnes De Victoire
Fantastiske smykker med en touch av blomster, som pynter kvinners naturlige skjønnhet.
Les mer
Hverdagsluksus

Tidløs hverdagsluksus er stikkordet for Vince. Merket er spesielt kjent for kvalitetsplagg i kashmir og silke.

Les mer
Layering med Taion

Avansert design møter allsidig funksjonalitet. Taion er smartingene som gir ekstra varme, uten å ta mye plass i antrekket.

Les mer
Mother
Bli kjent med jeans fra Mother, som tilbyr et stort utvalg av passformer og vask, som appelerer til et bredt spekter av mennesker.
Les mer
Bli kjent med FWSS
FWSS er en stor Bolina-favoritt! Det norske merket har en klar filosofi om at klærne de skaper skal være tidløse og aktuelle gjennom alle de fire årstidene.
Les mer
Mark Kenly Domino Tan
Mark Kenly Domino Tan skaper de vakreste plagg med karakter, særpreg og skreddersydde detaljer i de fineste kvaliteter.
Les mer
Harris Wharf London
Harris Wharf London designer enestående kolleksjoner med kåper og jakker, basert på tradisjon, tekstilhåndverk og innvasjon. 
Les mer
TOAST
TOAST skaper og kuraterer enkle, funksjonelle og vakre klær, og streber etter en mer gjennomtenkt livsstil.
Les mer
Tropicana fra Anni Lu
Fargene, følelsene og strukturene som bare Anni Lu kan levere med sine ikoniske smykker. Se høstens kolleksjon.
Les mer
Ulla Johnson
Ulla Johnson har akkurat det DNA-et vi på Bolina digger! Klassiske snitt, naturlige materialer og et lett bohemsk uttrykk. Se nyhetene her!
Les mer
Bærekraftige sko fra Veja
Veja er kjent for sitt fokus på rettferdig handel, bærekraft i alle ledd og en miljøvennlig produksjon. Nå er en ny kolleksjon med sneakers her!
Les mer
Cala Jade

Cala Jade er alltid er på jakt etter det spesielle og lille ekstra. Med lidenskap for kvalitetslær og materialer, skaper de helt rå vesker.

Les mer
Smykker fra Romanin
Tidløs minimalisme møter spennende former gjennom skandinaviske designprinsipper. Bli kjent med de fantastisk fine smykkene fra Romanin
Les mer
Mønsterdesign
Tysk presisjon og kunstnerisk teft beskriver de fantastiske plaggene fra ODEEH. Mønsterdesign møter farger og ekstreme snitt.
Les mer
Vi feirer midtsommer
Det er tid for midtsommerfest og St. Hans. Med krans på hodet, blomster under puten og et skikkelig fint sommerbord er vi klare for feiringen.
Les mer
Jewellery Gift Guide
Fra ferskvannsperler til diamantkjeder, det er så mange fantastiske smykker du kan gi i gave til en du er glad i - eller som en liten treat til deg selv.
Les mer
Your Shoe Closet
Sko deg for enhver anledning! Kurater din egen skogaderobe som inkluderer fem uungåelige styles - den ultimate samlingen av sko.
Les mer
Kvalitet fra Clergerie
Clergerie er et fransk skomerke som verdsetter design på lik linje med komfort og passform. Her får du håndlagde sko av eksepsjonell kvalitet!
Les mer
White Denim
Vi er veldig glad i denim i ulike blå vasker og passformer. Men i sommermånedene er det den hvite jeansen vi kler oss i.
Les mer