MAGASINET

by bolina

Ledende pionerer
Italienske Fiam har fokus på kvalitet og vedlikeholdsfrie utemøbler med utmerket komfort. Fiam anses som en av de ledende pionerene innen utemøbler og leverer den optimale stolen for avslapping i finværet! Med et minimalistisk design, lav vekt og justerbare nivåer på ryggen er dette sesongens store favoritt!
Les mer
Outdoor Collection fra Ethnicraft
Ethnicraft mener god design underbygges av kvalitetsmaterialer som utvikler seg med årene. I år har de lansert en egen kolleksjon med utemøbler.
Les mer
Allsidige hagemøbler fra FDB

Sammen er en serie med hagemøbler designet av Thomas Alken. Serien består av enkle, klassiske og slitesterke møbler i teak som egner seg meget godt til utebruk. Møblene kan kombineres sammen for et flott helhetsinntrykk.

Les mer
Interiørguide til hytta på fjellet

Hytta - kanskje det beste stedet for rekreasjon, avslapping og hygge med familie og venner. Her skal det være lunt og et godt sted å være. Akkurat dette har Bolina-Hanne og mannen Per skapt i den sjarmerende fjellhytta på Kvitfjell, som byr på en spennende blanding av teksturer og materialer, i kombinasjon med unike og plassbygde løsninger. La deg inspirere av hvordan Bolina-Hanne har innredet sin hytte på fjellet.

Les mer
Trinidad 3398
Den dekorative spisestolen Trinidad 3398 er designet av den danske designeren, Nanna Ditzel. Stolen har et moderne og tidløst uttrykk, tar lite plass og kan stables sammen.
Les mer
Ana fra Fredericia
Ana skaper det perfekte samlingspunktet i stuen eller på kjøkkenet. Det solide spisebordet kombinerer tidløs design, solid håndverk og fleksibel funksjonalitet. Vi bare elsker det enkle og enestående designet! Spisebordet er designet med en massiv treramme og en innbygget uttrekksfunksjon...
Les mer
Lato Table fra &Tradition
På jakt etter et sidebord helt utenom det vanlige? Møt det unike bordet, Lato, fra &tradition! Et smykke i hjemmet designet av italienske Luca Nichetto. Ved første øyekast ligner Lato en skulptur med den slanke, runde bordplaten balanserende på en...
Les mer
Former og foredler rene materialer
Det danske designmerke Form and Refine, former og foredler de reneste materialene på en bærekraftig måte hvor materialer og kvalitet prioriteres. Bli kjent med deres designfilosofi.
Les mer
Innred med treverk
Vi elsker treverk og det er det mange grunner til. Det er ekstra spennende å blande ulike tresorter og se hvordan de ulike fargevariasjonene og strukturene kompletterer hverandre. Med riktig vedlikehold kan du bidra til kloden på bærekraftig vis, og gi møblene dine lenger liv og varighet, slik at de kan gå i arv i generasjoner.
Les mer
Wulff fra &tradition

Si hei til Wulff - en deilig og komfortabel lenestol fra &Tradition som hyller de håndlagde designene fra 1930-tallet. Med sitt overlegne håndverk og enestående komfort, leverer Wulff en komfort du ikke vil være foruten.

Les mer
C18 fra Fredericia
Anerkjente Børge Mogensen viet hele sin karriere til å designe og utvikle funksjonelle og enkle møbler til hverdagsbruk. Med disse grunnleggende prinsippene ble en rekke ikoniske og særegne møbler til, blant annet spisebordet C18.
Les mer
Delphi Sofa fra Fredericia
Sveitsisk presisjon møter dansk håndverk, og resulterer i en drøm av en sofa! Delphi fra Fredericia er en tidløs sofa med signaturdetaljer som gir den et unik uttrykk, samtidig som den glir inn i omgivelsene med sitt strømlinjeformede design. 
Les mer
Folkestolen J39
Folkestolen - vår alles store favoritt! Designet av anerkjente Børge Mogensen tilbake i 1947, men like populær den dag i dag grunnet stolens allsidighet og enkle formspråk. Dansk design på sitt aller beste, utført i solid, tidløst og funksjonelt håndverk. Dette er varige møbler som kan gå i arv.
Les mer
Bli kjent med Gervasoni
Gervasoni er et italiensk merke som lenge har vært en favoritt hos interiørstylistene med sitt avslappende og ikoniske utseende. Sofaene er rause og luftige, med tekstiler av høy kvalitet.
Les mer
Little Petra fra &tradition
Hva med en ekstra deilig lenestol å krype opp i med pledd og varm drikke nå som høsten kommer? Møt Petra - en liten, nett lenestol med fantastisk sittekomfort!
Les mer
Fredericia
Møbelekspertise beskriver danske Fredericia best og deres upåklagelige håndverk er virkelig noe helt unikt. Det er ikke foruten grunn at vi på Bolina har valgt å ha møblene fra Fredericia i vårt sortiment.  Fredericia er et familieeid designselskap som ble...
Les mer
Icons by Menu
Icons by Menu er en unik samling av møbelmesterverk, deriblant The Penguin Collection designet av Ib Kofod-Larsen. Hans ikoniske Penguin Chair er nå relansert i tre ulike stoler til hjemmet, og selges eksklusivt på Bolina Stasjonen.
Les mer
The Spanish Collection
The Spanish Chair ble designet av Børge Mogensen i 1958 og har siden den gang blitt produsert av Fredericia. Det kompromissløse håndverket og materialvalget har gjort stolen til et ettertraktet designikon.  Børge Mogensen (1914-1972) er en av de mest innflytelsesrike...
Les mer
Bolina 35 - det ideelle kaffebordet
Vi lanserer vårt aller første møbel i samarbeid med den norske designeren, Leon Borge Montgomery. Skandinaviske designprinsipper møter inspirasjon fra det japanske universet, og resulterer i et tidløst bord som passer inn i alle hjem. Bolina 35 er det ideelle kaffebordet!
Les mer
Swoon fra Fredericia
Swoon Lounge er den perfekte loungestolen for deg som er på jakt etter en skikkelig komfortabel godstol! Med sine kontunerlige kurver, frodige utseende og skulpturerte form, illustrerer Swoon hvordan du skal nyte livet i sakte tempo.
Les mer
Post Table fra Fredericia
Post Table fra Fredericia illustrer ideen om å eliminere elementer, for kun å fokusere på det essensielle. Bordet har et klassisk design uttrykt med moderne minimalisme.
Les mer