MAGASINET

by bolina

Fredericia
Møbelekspertise beskriver danske Fredericia best og deres upåklagelige håndverk er virkelig noe helt unikt. Det er ikke foruten grunn at vi på Bolina har valgt å ha møblene fra Fredericia i vårt sortiment.  Fredericia er et familieeid designselskap som ble...
Les mer
Icons by Menu
Icons by Menu er en unik samling av møbelmesterverk, deriblant The Penguin Collection designet av Ib Kofod-Larsen. Hans ikoniske Penguin Chair er nå relansert i tre ulike stoler til hjemmet, og selges eksklusivt på Bolina Stasjonen.
Les mer
The Spanish Collection
The Spanish Chair ble designet av Børge Mogensen i 1958 og har siden den gang blitt produsert av Fredericia. Det kompromissløse håndverket og materialvalget har gjort stolen til et ettertraktet designikon.  Børge Mogensen (1914-1972) er en av de mest innflytelsesrike...
Les mer
Margas fra &tradition
Margas er en deilig og elegant lenestol som gir deg komfort og tilfører et lunt uttrykk til interiøret. Stolen er designet av Louise Liljencrantz for &tradition.
Les mer
Bolina 35 - det ideelle kaffebordet
Vi lanserer vårt aller første møbel i samarbeid med den norske designeren, Leon Borge Montgomery. Skandinaviske designprinsipper møter inspirasjon fra det japanske universet, og resulterer i et tidløst bord som passer inn i alle hjem. Bolina 35 er det ideelle kaffebordet!
Les mer
Swoon fra Fredericia
Swoon Lounge er den perfekte loungestolen for deg som er på jakt etter en skikkelig komfortabel godstol! Med sine kontunerlige kurver, frodige utseende og skulpturerte form, illustrerer Swoon hvordan du skal nyte livet i sakte tempo.
Les mer
Outdoor Collection fra Ethnicraft
Ethnicraft mener god design underbygges av kvalitetsmaterialer som utvikler seg med årene. I år har de lansert en egen kolleksjon med utemøbler.
Les mer
Bambusmøbler fra Tine K
Bohemsk design med en skandinavisk edge. Bambusmøblene fra Tine K passer like godt på terrassen, som i vinterhagen. Møblene har et tidløst og bohemsk design med en skandinavisk edge, som kjennetegnes ved de rene linjene og den minimalistiske utførelsen.
Les mer
Ledende pionerer
Italienske Fiam har fokus på kvalitet og vedlikeholdsfrie utemøbler med utmerket komfort. Fiam anses som en av de ledende pionerene innen utemøbler og leverer den optimale stolen for avslapping i finværet! Med et minimalistisk design, lav vekt og justerbare nivåer på ryggen er dette sesongens store favoritt!
Les mer
Palissade fra Hay
Mange har lagt sin elsk på Palissade fra Hay. De urbane møblene i vedlikeholdsfritt stål, finnes i mange ulike varianter og farger. Gjør deg klar for utesesongen!
Les mer
Post Table fra Fredericia
Post Table fra Fredericia illustrer ideen om å eliminere elementer, for kun å fokusere på det essensielle. Bordet har et klassisk design uttrykt med moderne minimalisme.
Les mer
Fra enkel hyttestol til designikon
Adirondack er perfekt for den ultimate avslappingen hjemme eller på hytta. Stolen tåler alt og er spesielt utviklet for å kunne stå i all slags terreng.
Les mer
Former og foredler rene materialer
Det danske designmerke Form and Refine, former og foredler de reneste materialene på en bærekraftig måte hvor materialer og kvalitet prioriteres. Bli kjent med deres designfilosofi.
Les mer
String Outdoor til uteplassen
Innred uterommet med String-hyller i galvanisert stål, som tåler all slags vær. Perfekt til oppbevaring av hageredskaper, potter og andre gjenstander.
Les mer
Brasilia Lounge Chair fra Menu
Skandinavisk designestetikk møter brasiliansk modernisme i Brasilia Lounge Chair. Den luksuriøse stolen er en hybrid mellom lenestol og loungestol. Takket være sin robuste ramme og myke materialer, tilbyr stolen overlegen sittekomfort.
Les mer
Little Petra fra &tradition
Hva med en ekstra deilig lenestol å krype opp i med pledd og varm drikke nå som høsten kommer? Møt Petra - en liten, nett lenestol med fantastisk sittekomfort!
Les mer
Folkestolen J39
Folkestolen - vår alles store favoritt! Designet av anerkjente Børge Mogensen tilbake i 1947, men like populær den dag i dag grunnet stolens allsidighet og enkle formspråk. Dansk design på sitt aller beste, utført i solid, tidløst og funksjonelt håndverk....
Les mer
Lato Table fra &Tradition
På jakt etter et sidebord helt utenom det vanlige? Møt det unike bordet, Lato, fra &tradition! Et smykke i hjemmet designet av italienske Luca Nichetto. Ved første øyekast ligner Lato en skulptur med den slanke, runde bordplaten balanserende på en...
Les mer
Calmo fra Fredericia
Er du på jakt etter en sofa med et enkelt og stramt uttrykk, som mykes opp av de organiske linjene? Calmo er sofaen du ikke vil reise deg fra!
Les mer
Bli kjent med Gervasoni
Gervasoni er et italiensk merke som lenge har vært en favoritt hos interiørstylistene med sitt avslappende og ikoniske utseende. Sofaene er rause og luftige, med tekstiler av høy kvalitet.
Les mer
The Canvas Chair
Med sitt uformelle design og naturlige materialer vil Canvas-stolen passe inn i ethvert hjem. Den er både moderne og klassisk på samme tid.
Les mer