MAGASINET

by bolina

Kransekaketårn
Imponer med å lage et blikkfang av en kake. Kransekaketårnet kan serveres til fest, bursdag og høytider. Eller hva med å gi bort en kransekake i gave?
Les mer
Hannes rundstykker
Hver gang Hanne reiser på hytta, lager hun deilige, hjemmebakte rundstykker. Og med en superenkel oppskrift som ikke krever så mye tid! Ingen elting eller hokus pokus - bare verdens enkleste rundstykker. Lag en stor porsjon, så kan du fryse ned til senere.
Les mer
Vannmelonsalat

Oppskrift på sommerens beste vannmelonsalat serveres her. Vannmelon og fetaost er virkelig en deilig kombinasjon!, sammen med deilige smaker av oliven, lime, mynte og bladpersille som kompletterer hverandre. Smaken er frisk, salt og sprø - en fest for ganen!

Les mer
Sitron- og ingefærkake
Caroline fra C Soaps har mange spennende oppskrifter og vi liker spesielt godt denne kaken med smak av sitron og ingefær. Test den ut du også!
Les mer
Carolines eplegløgg
Caroline Heyerdahl sin oppskrift på eplegløgg er en familiespesialitet! Vi gleder oss til å nyte denne mange ganger frem mot jul og i høytiden.
Les mer
Carolines veganske lunsj
Bakt aubergine, fiken, salat, belugalinser og nydelig grønn dressing. Slik spiser de smaksrikt og vegansk hos Caroline i C-Soaps.
Les mer
Carolines pottebrød
80-tallsfavotitten pottebrød er tilbake med velsmakende urter. Se oppskriften til Caroline fra C Soaps her!
Les mer