MAGASINET

by bolina

Vannmelonsalat

Oppskrift på sommerens beste vannmelonsalat serveres her. Vannmelon og fetaost er virkelig en deilig kombinasjon!, sammen med deilige smaker av oliven, lime, mynte og bladpersille som kompletterer hverandre. Smaken er frisk, salt og sprø - en fest for ganen!

Les mer
Smaksrike vafler med syltetøy
Vaffeldagen er en tradisjon hentet fra Sverige, som markerer at vinter blir til vår. Vaffelen har blitt et symbol på vårsesongen. Det er lite som slår lukten av nystekte vafler toppet med smaksrike syltetøy fra Litlestøl. En uslåelig kombinasjon som absolutt må smakes!
Les mer
Kransekaketårn
Imponer med å lage et blikkfang av en kake. Kransekaketårnet kan serveres til fest, bursdag og høytider. Eller hva med å gi bort en kransekake i gave?
Les mer
Sitron- og ingefærkake
Caroline fra C Soaps har mange spennende oppskrifter og vi liker spesielt godt denne kaken med smak av sitron og ingefær. Test den ut du også!
Les mer
Carolines eplegløgg
Caroline Heyerdahl sin oppskrift på eplegløgg er en familiespesialitet! Vi gleder oss til å nyte denne mange ganger frem mot jul og i høytiden.
Les mer
Carolines veganske lunsj
Bakt aubergine, fiken, salat, belugalinser og nydelig grønn dressing. Slik spiser de smaksrikt og vegansk hos Caroline i C-Soaps.
Les mer
Carolines pottebrød
80-tallsfavotitten pottebrød er tilbake med velsmakende urter. Se oppskriften til Caroline fra C Soaps her!
Les mer