Layering med Taion

Taion er et spennende merke som spesialiserer seg på smarte mellomlag som er geniale å ha under ytterklær og jakker. Disse smartingene gir ekstra varme, uten å ta mye plass i antrekket. Helt perfekt for deg som trenger et plagg som garantert vil varme gjennom hele vinteren!

Taion er japansk for «kroppstemperatur» - et navn som gjenspeiler funksjonaliteten til plaggene som både er lette og varme på samme tid. Merket ble lansert i 2016 og ble med sin ekspertise innen dun og lidenskap for innovasjon rask forvandlet til et motemerke. Taion streber etter høy kvalitet med en bærekraftig tilnærming.

Taion er mest kjent for sitt nyttekonsept med sine plagg i innerdun, også kalt en liner. Hvert plagg er fylt med fjær og dun. Sømmene sys etter at de ulike delene er fylt med dun, noe som bidrar til at dunet settes godt inn rundt dunsømmen. Denne strukturen gjør at luften ikke slippes ut og du forblir varm.

Gjennomgående for Taion er japansk design og kvalitetsmaterialer som kombineres med innovativ teknologi. Hver liner lages av det best egnede stoffet for produktene. Plaggene er isolert av et ytre i nylon med høy tetthet som gir en vannavstøtende finish.

En jakke eller vest fra Taion vil glede deg i lang tid, og være det perfekte supplement under jakker for deg som liker det varmt, funksjonelt og moderne på samme tid.

Plaggene er unisex, og kan brukes av alle. Klikk deg inn på produktene for å lese mer om størrelser og passform.

KJØP DE RÅESTE PLAGGENE FRA TAION HER