Tropicana fra Anni Lu

Fargene, følelsene og strukturene som bare Anni Lu kan levere med sine ikoniske smykker. Høstens kolleksjon, Tropicana, henter inspirasjon fra metalliske farger, den livlige skimmeren og det klassiske utseendet på 90-tallet. 

Dette gjenspeiles i smykker, armbånd og øredobber i kolleksjonen, som omfavner både det elegante og det lekne. En moderne og sexy tolkning av klassiske materialer som edelstener, gull og perlemor er inkludert i den lekne kolleksjonen som består av både chokers, store anheng og statement-smykker.

 

Med et bakteppe av «Every day is a party looks» fra kultfilmen Clueless og det pulserende lydsporet til Wham´s Greatest Hits, komponerer en forlokkende symfoni sammen med de organiske formene, de livlige fargene og de ekslusive materialene. Regnbuer med et bold-uttrykk, delikate sommerfugler og svulmende hjerter skaper en følelse av glede og lekenhet med et hint av magiske elementer til hvert smykke.

Tropicana-kolleksjonen kombinerer robuste materialer med delikate detaljer. Her er det bare å stacke opp med favoritter i spennende kombinasjoner. Miks og match i det uendelige, og kompletter ethvert antrekk med fantastiske smykker.

Anni Lu ble grunnlagt i 2013 av Helle Vestergaard og navnet er en kombinasjon av de to personene som inspirerte Helle mest: hennes avdøde mor Anni, og datteren Luella. Anni Lu designer smykker inspirert av lidenskap for personlig stil, farger og lekne kombinasjoner. 

Deres univers gjenspeiler sandstrendene på Bali, nomadene i Mexico, surferne i Australia og de sofistikerte kvinnene i Paris - og deg. Anni Lu fokuserer på smykker som er morsomme, lekne, delikate, fargerike og enkle å style selv. Smykkene skal få deg til å drømme om bølgene på havet, reiser til fjerne strender og generelt det å nyte livet til det fulle. Anni Lu kombinerer flerfargede glassperler, gyldne kjeder, utsøkte halvedelstener, skjell og ferskvannsperler. Og alt lages for hånd.

SHOP ANNI LU HER