En mester i snitt, mønster og komfort

Ulla Johnson har akkurat det DNA-et vi på Bolina digger! Klassiske snitt, naturlige materialer og et lett bohemsk uttrykk gjør plaggene til store favoritter. Alle detaljer er så definitivt på plass!

Ulla Johnson er både født og oppvokst på Manhattan i New York. Hun fattet raskt motepressens oppmerksomhet da hun i 1998 grunnla sitt klesmerke. Ulla Johnson er tro mot sin feminine stil, fantastiske detaljer og vakre snitt. Ulla Johnson jobber kun med små fabrikker og håndverkere for å produsere plagg av den beste kvalitet. Du finner kun dette klesmerket i butikker som er godkjent av Ulla selv, og vi er derfor utrolig stolt av å ha dette merket hos oss.

Til tross for vanskelige tider i verden, er årets høstkolleksjon full av liv og optimisme. Vi søker mot samhold og frihet. Ulla Johnson lengsel etter natur og reiser, gjenspeiler seg i kolleksjonens motiver med mystisk flora, psykedeliske motiver og overdådig fantasi. Som alltid utført i luksuriøs materialitet og forseggjorte silhuetter.

Marinette-blusen har et bohemsk uttrykk i ekte Ulla Johnson-stil. Et kunststykke med sitt fantastiske snitt! Vi elsker den brede kragen og mansjettene med volanger. Med vide ermer og innsvinget midje, gir denne blusen deg den perfekte, feminine passform. Style blusen med et par jeans, så har du et antrekk som passer like bra til både hverdag og helg.

Er du på jakt etter en unik strikkegenser som er full av detaljer, bør du gå for denne fantastiske ullgenseren. Strikket for hånd med sømmer som skaper et iøynefallende motiv og vakre detaljer. Genseren er noe cropped i lengden, som gjør den perfekt til bukser og skjørt med høy midje.

Et skjørt som passer året rundt er en sikker investering i garderoben. Dette skjørtet fra Ulla Johson er like fint til bare ben som til strømpebukser og boots på kjøligere dager. Skjørtet er plissert, noe som gjør at det fine, intrikate mønsteret kommer ekstra godt frem og gir en vakker effekt.

Ingen høst uten strikkegenser i nydelige høstfarger! Denne fantastiske genserne er laget for hånd av et kollektiv med kvinnelige håndverkere i Uruguay, som spesialiserer seg på intrikat strikk. Genseren er laget av merinoull, har lett puffede skuldre og en figurnær passform. Denne gir hverdagsantrekket det lille ekstra!

Når to av våre favorittmerker går sammen for å lage årets fineste sko, kan det ikke bli annet enn bra! Etna-bootsene er designet i samarbeid med italienske Diemme. Bootsene går høyt opp på ankelen og har robuste gummisåler som forener funksjonalitet og femininitet.

Se mer fra Ulla Johnson her