En mester i snitt, mønster og komfort

Ulla Johnson har akkurat det DNA-et vi på Bolina digger! Klassiske snitt, naturlige materialer og et lett bohemsk uttrykk gjør plaggene til store favoritter. Alle detaljer er så definitivt på plass!

Ulla Johnson er både født og oppvokst på Manhattan i New York. Hun fattet raskt motepressens oppmerksomhet da hun i 1998 grunnla sitt klesmerke. Ulla Johnson er tro mot sin feminine stil, fantastiske detaljer og vakre snitt.

Ulla Johnson jobber kun med små fabrikker og håndverkere for å produsere plagg av den beste kvalitet. Du finner kun dette klesmerket i butikker som er godkjent av Ulla selv, og vi er derfor utrolig stolt av å ha dette merket hos oss.

Årets kolleksjon henter inspirasjon fra landskap dekket i gyllent sollys med en blanding av majestetiske visjoner. Levende, forblåste silhutter og flimrende print kobles sammen med volumer og flytende former med håndlagde detaljer. Fra steppene og innsjøer i Patagonia, til de utstrakte kløftene og kystlinjene til Big Sur. Ulla Johnsons personlige resiser over verdens overflater preger kolleksjonens linjer, volumer og toner - som igjen fanges opp av lunefull, lagdelt styling av silhuettene.

SHOP ULLA JOHNSON HER