Ulla Johnson

Aug 23, 2023Nina Jenssen

Ulla Johnson har akkurat det DNA-et vi på Bolina digger! Klassiske snitt, naturlige materialer og et lett bohemsk uttrykk gjør plaggene til store favoritter. Alle detaljer er så definitivt på plass!

Ulla Johnson er både født og oppvokst på Manhattan i New York. Hun fattet raskt motepressens oppmerksomhet da hun i 1998 grunnla sitt klesmerke. Ulla Johnson er tro mot sin feminine stil, fantastiske detaljer og vakre snitt.

Ulla Johnson er en mester i snitt, mønster og komfort!

Ulla Johnson jobber kun med små fabrikker og håndverkere for å produsere plagg av den beste kvalitet. Du finner kun dette klesmerket i butikker som er godkjent av Ulla selv, og vi er derfor utrolig stolt av å ha dette merket hos oss.

Sesongens kolleksjon henter inspirasjon fra frodige, tropiske landskap med farger, energi og dynamiske bevegelser. Overnaturlige pigmenter, fraktale blomster og flimrende grafikk gir et utsøkt visuelt språk i kolleksjonens fantastifulle volumer og håndlagde teksturer. Ulla Johnsons feiring av mønster, fargetoner og håndverk setter sitt preg på kolleksjonen, som utstråler en levende følelse av glede.

SHOP ULLA JOHNSON HER