Vesker vi elsker

Vi kommer ikke utenom vesker når vi snakker om tilbehør som løfter antrekket. I veskegarderoben liker vi å ha ulike typer vesker til ulike anledninger. En større veske med plass til laptop, skrivebøker og andre småting er perfekt til jobb og skole. Til fest velger vi gjerne en litt mindre skulderveske eller clutch som rommer små nødvendigheter. Bli kjent med våre veskefavoritter fra Cala Jade, Jerome Dreyfuss og O My Bag.

Cala Jade

Cala Jade er et merke med base i Oslo, som alltid er på jakt etter det spesielle og lille ekstra. Med sin kjærlighet for lær skaper de helt rå vesker og tilbehør med sofistikerte detaljer i ekte, god håndverkstradisjon. I hjertet av Cala Jade sin designfilosofi er kontrasten og sammenflettingen mellom den feminine og raffinerte Cala, og den androgyne og vågale Jade.

Materialtypene er nøye utvalgt og materialene gir inspirasjon til hver kolleksjon. Cala Jade bruker blant annet italiensk kvalitetsskinn og islandsk shearling. Kvalitetsskinn tåler slitasje og vil få sin egen vakre og unike patina over tid. Cala Jade ønsker at veskene skal være tidløse gjenstander som bare blir finere og finere med tiden.

Misu-vesken er blant bestselgerene hos Bolina, og har blitt en stor favoritt hos våre ansatte og våre kunder. Vesken er klassisk, men samtidig moderne. Designet fusjonerer tradisjon og funksjonalitet i perfekt kombinasjon. Misu er den optimale skinnvesken til hverdagsbruk og på reise. Vesken reflekterer selve ryggraden til Cala Jade med fokus på kvalitet, håndverk og funksjonell design.

Jerome Dreyfuss

Alt som kommer fra designeren Jerome Dreyfuss, er sterkt! Høstens vesker er virkelig noe for seg selv i farger og teksturer. Jerome henter inspirasjon fra kvinner rundt ham, fra deres omgivelser og deres livsstil. På denne måten vil veskene han designer være som skapt for deres liv.

Vi er godt kjent med Bobi, Lulu, Igor og Felix. Alle veskene fra Jerome Dreyfuss er oppkalt etter herrenavn, fordi det ifølge Jerome er en ideell følgesvenn og partner.

O My Bag

Veskene fra nederlandske O My Bag står på alles ønskeliste og det er ikke uten grunn. Selskapet tar miljø og bærekraft på største alvor, og vil utgjøre en positiv forskjell i verden. O My Bag skaper rettferdige jobbmuligheter og sørger for at små produsenter har gode arbeidsforhold i små samfunn.

O My Bag bruker førsteklasses skinn som er garvet helt uten bruk av skadelige kjemikalier og syntetiske stoffer. Skinnet går gjennom en ren og sikker solingsprosess, som sørger for redusert karbonavtrykk og respekt for miljøet. Det liker vi!

Audrey Bag er den store veskefavoritten denne høsten. Finnes i klassisk sort eller nydelige cognac.