Vårgarderobens must-haves

Nøkkelplagg som kan kombineres på flere måter gir en smart, variert og fleksibel garderobe. Sesongen vi nå er inne i er perfekt for å investere i tidløse baseplagg og klassikere i gode kvaliteter.

En allsidig garderobe med nøye utvalgte plass redder deg gang på gang. En god base i garderoben åpner for flere muligheter til å dresse et antrekk opp eller ned. Vi har plukket ut vårgarderobens must-haves som kan brukes til ulike anledninger og passer like godt til både hverdag, jobb og fest. 

Vårgarderoben kjennetegnes av klassiske snitt, lette tekstiler og varige materialer. Lyse beige-farger og jordtoner i ulike valører preger vårens fargepalett. Sentrale elementer er den lette jakken, den allsidige buksen, vesken med plass til det essensielle, komfortable sko og en god strikk som går til alt.

Den lette jakken

Den lette jakken er det ultimate plagg til hverdagsantrekket. Et plagg som passer til og fra jobb, så vel som til helg og fest. En sikker vinner med andre ord! Denne allsidige jakken fra Aiayu er fullført med krage, knappelukking og to store frontlommer laget i økologisk, myk bomull.

Den allsidige buksen

En tidløs bukse er et must-have året gjennom og nå som våren kommer er disse superfine stylet med hvite sneakers. Disse buksene fra Vanessa Bruno har en trendy passform med lange, løse ben som du også kan brette opp. 

Den enkle skjorten

Få lager skjorter som Skall Studio og denne i økologisk bomull er blant våre all-time favoritter. Inspirert av klassiske herreskjorter, har Edgar-skjorten et klassisk snitt med krage og brystlomme, og en tidsriktig, avslappet passform.

Strikkegenseren som går til alt

Selve hjørnesteinen i garderoben din som alltid kan brukes, og som fullfører ethvert antrekk. Denne fra Aiayu har en klassisk passform med ribbestrikkede kanter og er laget i luksuriøs yak- og sartuul-ull.

Den ultimate t-skjorten

Ingen garderobe uten en hvit t-skjorte! Denne fra Marant har en klassisk passform med rund hals og korte ermer. Her er det uendelige stylingmuligheter.

En myk cardigan

Som det perfekte plagget for layering, er cardiganen en kjærkommen favoritt i klesskapet. Den er like fin over kjoler, som til bukser og skjørt. Denne fra Aiayu er laget for å være slitesterk og nuppebestanding, det perfekte plagg for en varig garderobe.

De komfortable skoene

Komfortable sko er et must uansett hvilken anledning du skal kle deg for. Sko gir alltid det lille ekstra til antrekket og sesongens utvalg fra Clergerie er noe helt for seg selv. Enten du skal kle deg i kjole eller jeans, er dette favoritt skoene som holder deg komfortabel hele dagen.

Den romslige vesken

En veske som rommer det mest essensielle og litt til er det du får med denne følgesvennen fra Jerome Dreyfuss. Vesken har en moderne form i en magisk fin brunfarge, som blir den perfekte prikken over i´en i din garderobe denne sesongen.

Ønsker du hjelp til å bygge en solid garderobe bestående av nøkkelplagg og tidløse klassikere, er vi klare for å veilede deg til å kjøpe smartere og investere i en varig garderobe.

SE FLERE GARDEROBEFAVORITTER HER