Varig og tidløst fra Kokoon

Med et stort ønske om tidløshet og bærekraft, designer danske Kokoon klær du kan ha i garderoben din for alltid. Allsidige klassikere laget for gjentatt bruk, som overgår sesonger og kortvarige trender.

Kokoon ble lansert av Nanna Søbirk i København i 2009. Merket forankrer varig design og kompromissløs kvalitet som omdefinerer garderoben din i dag, i morgen og for alltid.

Omfavn enhver årstid med plagg laget av de beste materialer, med tidløs stil, kvalitet og passform. I en verden med fast fashion, tror Kokoon på å senke farten og lansere tidløse plagg, fremfor sesongkolleksjoner. Nye drops fra Kokoon vil ikke bestå av en rekke nye styles, men heller nye versjoner og farger, av allerede favoritter fra merkevaren.

Kokoon tar sikte på bevisst forbruk og oppmuntrer forbrukerne til å investe i færre plagg. Kokoon ønsker å gi deg muligheten til å ta bærekraftige valg og bygge en langvarig garderobe, med produkter som er bra for både mennesker og planeten vår. Produksjonen blir til enhver tid evaluert og utvikliet, slik at miljøhensyn blir ivaretatt uten å gå på kompromiss av den suverende kvaliteten. Kokoon prioriterer ressurseffektivitet og minimalt med avfall, ved å produsere begrensede kolleksjoner.

SHOP KOKOON HER