Performance fashion fra Varley

Vi er kanskje ikke de eneste som bor i behagelige klær for tiden? Da er det perfekt at Varley med sine komfortable plagg er på plass på Bolina! Klærne er designet for hvordan vi beveger oss og kan brukes til fritid og trening. For Varley er form og funksjon like viktig som livsstil og ytelse.

Varley ble grunnlagt i Los Angeles i 2015 av Ben og Lara Mead, og siden utviklet videre i London. Den familiedrevne virksomheten henter inspirasjon fra begge steder, som resulterer i et utvalg av svært tekniske og originale must-haves. Comfyness møter nydelig kvalitet!

 

Varleys Brymhurst Textured Pant har alt man ønsker seg i et par kosebukser! Buksen er laget av supermyk plysj med rette ben, avslappet passform og fantastisk tekstur. Den elastiske midjen gjør buksen ekstra komfortabel.

Er du ute etter en digg genser? Prøv Varleys Maceo Sweat med avslappet passform, raglan ermer og litt høy hals med snører. Denne passer utmerket på reise, til hverdag eller hjemme på sofaen.

 

Hils på Varleys moderne tolkning av den klassiske collegegenseren. The Bella Sweat er laget av stretchy bomullsblandet jersey og har en boxy passform med snører som kan strammes i sidene for å markere midjen.

 

I tillegg til den nydelige beige-fargen, kommer genseren også i en superkul sort variant. Match gjerne med Cobra-buksen fra samme merke.

Luna Legging er en tights som går til både trening og fritid. Den sitter godt på kroppen med sitt høye liv og sømløse passform. Tightsen er laget i Varleys signatur Letelux-stoff som har supergod stretch, og fukttransporterende og hurtigtørkende teknologi.

Varley blander det beste av to verdener i sin myke Cobra joggebukse. Buksen er i skreddersydd stil med belteløkker og legg foran som gir flere stylingmuligheter enn med vanlig kosebukser. Den brede og elastiske midjen gir ekstra komfort. Definitivt en ny hverdagsfavoritt is kapet som kan kles både opp og ned.

Kjøp Varley her