Performance fashion fra Varley

Varley leverer de mest behagelige klærne som er perfekt både på tur, på fritiden eller på hytta. Dette er komfort og magiske materialer som bare må oppleves! Klærne er designet for hvordan vi beveger oss og lever, og kan brukes til fritid, trening og reise. 

Varley er et performance-fashion merke, som ble grunnlagt i Los Angeles i 2015 av Ben og Lara Mead. Siden den gang er merkevaren utviklet videre i London. Den familiedrevne virksomheten er både global og lokal, og henter inspirasjon fra begge steder. Med kultur forankret i hjerte og sjel, resulterer dette i et utvalg av svært tekniske og originale must-haves.

For Varley er form og funksjon, like viktig som livsstil og ytelse. Klærne er designet for multitasking og tar deg rett fra trening til fritid, og motsatt. 

Comfyness møter nydelig kvalitet!

Varley baserer sin virksomhet basert på jakten etter kvalitet i alle ledd. Dette gjenspeiles i de mest fantastiske kolleksjoner. Og det beste av alt: dette er plagg du kan bruke som du vil!

Plaggene består av deilige, stretchy og comfy plagg i de mykeste materialer. Detaljer og print innfrir alltid våre ønsker! Vi hopper gjerne inn i joggebukse og gode gensere både før og etter trening. Og skal du på lengre reise er det et must med komfortable klær på turen. 

KJØP VARLEY HER