Varme jakker fra norske Attic

Harald og Rune drømte om å starte et eget merke med klær inspirert av favoritter valgt fra byer rundt omkring i verden med inspirasjon fra vintage-jakker. Resultatet ble en kolleksjon med passform og egenskaper tilpasset nordisk stil, vær og klima.

 

"Det hele startet på loftet vårt i Oslo for 10 år siden."

Jakkenes design og kvalitet er skapt for å vare. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene og alle detaljene sitter der de skal. Nyt høsten og vinteren i en deilig jakke fra Oslo-baserte Attic!

No 6

Gå for komfort i quiltet poncho! Denne reversible jakken er noe av det kuleste vi har sett! Du kan bruke jakken med enten sort eller gyllenbrun side ut, noe som gir uttallige stylingsmuligheter. Jakken er oversized som gjør det lett å bruke en chuck strikkegenser under. Perfekt for deg som liker det comfy og praktisk med nordisk streetwear-vibe.

No 18

Ser du etter en ekstra varm jakke som tilbyr både stil og komfort, er det absolutt denne dunjakken du burde velge! Den er perfekt til norske forhold, med sine vannavvisende og isolerende egenskaper. Jakken har tidsriktig design med en rett og romslig passform. På sure dager er det fint med hetten som har justerbar snøring.

No 79

Denne quiltede jakken ble en bestselger i fjor og det er ikke uten grunn! Jakken har en matt finish, og er både lett, varmende og behagelig. Jakken tilbyr vannavvisende og isolerende egenskaper, og har et lunt ullfôr i ryggen og over skuldrene. Praktiske detaljer som store sidelommer, to brystlommer, ribbestrikkede mansjetter og snøring på innsiden som lar deg justere midjen.

No 10

Om du liker det oversized, moderne og comfy vil du elske denne jakken i tidløs, olivengrønn farge. Jakken er quiltet og fylt med varm dun, som gjør den perfekt til kjølige høst- og vinterdager. Den avslappede passformen gjør jakken lett å bruke med tykke strikkegensere under. Virkelig den perfekte hverdagsjakken som vil løfte ethvert antrekk!

 KJØP JAKKER FRA ATTIC HER