Varme jakker fra norske Attic

Harald og Rune drømte om å starte sitt eget merke med klær, inspirert av favoritter valgt fra byer rundt omkring i verden med inspirasjon fra vintage-jakker. Resultatet ble solide jakker med funksjonalitet, passform og egenskaper tilpasset nordisk stil, vær og klima. 

Dette er jakkene vi vil bo i hver eneste høst og vinter. Jakkenes design og kvalitet er skapt for å vare. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene og alle detaljene sitter der de skal. Ikke rart de løper ut av butikk i rekordfart! Nyt høsten og vinteren i en deilig og varm jakke fra Oslo-baserte Attic!

Attic No 11

Norsk vinter krever en skikkelig jakke, og heldigvis har norske Attic svaret på dette. No 11 er jakken du vil bo i denne sesongen. Snøring på innsiden lar deg justere midjen, slik at du kan få den passformen du selv ønsker.

Jakkens ytterstoff er vannavvisende og har isolerende egenskaper. Jakken er normal i størrelsen, men om du ønsker den litt ekstra romslig, kan du fint gå opp en størrelse.

Hetten er foret med ull, og varmer godt på de kjøligste dagene. Ønsker du skjerme ansiktet litt ekstra for kulden, kan du enkelt benytte den justerbare snøringen i hetten. Finnes i to fantastiske farger.

Attic No 99

Er du på jakt etter en ekstra varm jakke som tilbyr både stil og komfort, er det absolutt denne jakken du burde velge! Den er perfekt for norske forhold, med sine vannavvisende og isolerende egenskaper.

Vi elsker den tidløse kamelfargen og lengden på jakken, som ikke bare varmer deg på kroppen - men også på baksiden av beina. Detaljer som snøring i midjen gjør at du kan variere uttrykket du ønsker på jakken. Dette blir garantert en favoritt i garderoben denne sesongen!

Den store hetten er foret med ull og har en justerbar snøring. Sammen med den høye halsen, er dette perfekt i guffent vær når du ønsker å pakke deg godt inn og skjerme ansiktet litt ekstra.

Jakken er romslig og har et tidsriktig design med en rett og avslappende passform, som gjør jakken lett å bruke i kombinasjon med tykk strikk under. Virkelig den perfekte hverdagsjakken som vil løfte ethvert antrekk gjennom hele sesongen! 

SHOP ATTIC HER