Nostalgisk julepynt fra Walther

Walther & Co er et dansk merke med nostalgisk og vintage-inspirert julepynt. Bland de ulike elementene i tidløse farger og gylne toner, for å skape din egen stil.

Hvert produkt har alle en unik finish som forener århundrer med tradisjoner med moderne design. Hver detalj i julekolleksjonen har gått gjennom hendene på dyktige håndverkere. De små unike forskjellene som kommer frem gir hver gjenstand personlighet og liv.

Liten plass eller er ikke tradisjonelt juletre noe for deg? Denne kan du fylle med dine julefavoritter, eller bruke som en unik adventskalender hvor du henger opp små gaver og koselig lapper.

Hos Walther & Co finner du spennende objekter som setter prikken over i´en i ditt julehjem. Håndlaget design inspirert av natur, nordiske tradisjoner og dyktig håndverk i gyllen messing og rustikk sink. Materialene er bøyd, flettet og foldet for å danne hjerter, engler, stjerner, blader, eikenøtter og fugler.

Walther & Co tillater kun design de selv ville brukt på sitt eget juletre eller gitt bort som en gave til sine kjære. Kjærligheten til produktene som skapes er stor.

Walther var designer Birgitte Herrigs farfar. Han var en reiseglad mann som tok med seg mange spennende og spesielle gjenstander hjem fra turer i Asia. Dette har inspirert Birgitte til å blande nordiske tradisjoner og asiatisk mystikk i et nostalgisk og moderne design.

Dekorer ute og ønsk velkommen med lys og lykter. Sett husene på trappen ved inngangsdøren eller på terrassen, og lag koselig stemning i mørket med levende lys eller lyslenke inni.

KJØP JULEPYNT OG HUS FRA WALTHER HER