Overlegen funksjonalitet fra Wild Things

Grunnlagt av eventyrlysne fjellklatrere og moderne friluftspionerer. Wild Things er et merke du må bli kjent med, for her snakker vi jakker med overlegen funksjonalitet! 

Wild Things ble grunnlagt i 1981 av Marie Meunier og mannen, John Bouchard. Begge med fjellklatring som deres største lidenskap og med mange imponerende klatreetapper og topper på CVen.

Med en enorm kunnskap og erfaring fra klatringen, utviklet de mottoet «Light is right» med fokus på klær og utstyr med lav vekt. Dette for at klatringen skulle gå smidig for seg. Konseptet er i dag kjent under merkevaren Wild Things og består av et bredt utvalg med antrekk og utstyr for seriøs fjellklatring. Siden den gang har Wild Things vokst til å bli en av USAs fremste merker for friluft og utendørsbekledning.

Wild Things bruker aktivt nye materialer. Deres funksjonelle plagg er designet for termisk beskyttelse og teknologien er høyt anerkjent. Siden 1985 har Wild Things levert utstyr og bekledning til det amerikanske militæret! Wild Things leder utviklingen av ytterjakker gradert til nivå 7, som har den sterkeste beskyttelsen mot kulde. Jakken har mottatt en massive respons og etterspørsel, og nå ser man plaggene til bybruk såvel som til friluftsliv.

Happy Jacket er et av nøkkelplaggene til Wild Things. En kort silhuett gjør jakken tidløs og funksjonell til bruk i byen og til aktiviteter med høy mobilitet. Ytterstoffet er vannavstøtende og jakken er like varm som den ser ut. Store sidelommer i front og flere lommer på innsiden.

Monster Parka er også et av signaturplaggene til Wild Things. Jakken henter inspirasjon fra det amerikanske militæret i kombinasjon med vintage fashion. Laget ved hjelp av Primaloft Silver-isolasjon, som er et alternativ til dun. Jakken er utstyrt med en oppbevart hette i kragen, som enkelt kan justeres. Den varme jakken kan også justeres i midjen, slik at du får den passformen du selv ønsker. Fullført med Wild Things-logo på overarmen.

SHOP WILD THINGS HER