Wulff fra &tradition

Aug 31, 2022Nina Jenssen

Si hei til Wulff - en deilig og komfortabel lenestol fra &Tradition som hyller de håndlagde designene fra 1930-tallet. Med sitt overlegne håndverk og enestående komfort, leverer Wulff en komfort du ikke vil være foruten.

Et luksuriøst, mykt trekk dekker settet og ryggstøtten. En fotskammel lar deg hvile beina og kompletterer hverdagsluksusen. Wulff er ment som en loungestol for stuen eller soverommet, og dens arkitektoniske form vil gi et stilig uttrykk til ethvert interiør.

Wulff ble originalt laget på bestilling, slik alle møbler i første halvdel av det 20 århundre ble. Hver stol ble laget for hånd i en småskala produksjon på et tradisjonel dansk verksted, i det som var en spennende tid for dansk design. Den opprinnelige designeren av stolen forblir ukjent, men appellen til dens polstrede form førte til at &Tradition lanserte den på nytt for et moderne hjem.

Wulff er et slående eksempel på dansk møbeldesign, med de grenseskyvende skulpturelle armlenene, som går sammen med en ekspansiv vingeformet ryggstøtte, som er underbygget av det fineste håndverk. 

Stolen er tilgjengelig i et utvalg av stoffer, mens treben og armlener kommer i enten oljet valnøtt eller hvitoljet eik.

SHOP WULFF HER