MAGASINET

by bolina

Håndverkstradisjoner og tidløst design
Ved å kombinere moderne design, varig kvalitet, håndverkstradisjoner og etikk, skaper The Dharma Door håndlagde produkter som forteller en større historie.
Les mer
Kvalitetslin fra Linge Particulier
Det er noe spesielt med den rustikke følelsen som bare kvalitetslin kan ha. 

Og er det noe vi på Bolina elsker, så er det den crispy linfølelsen på alt fra duker og servietter, til kjøkkenhåndklær og sengetøy! Linge Particulier spesialiserer seg på europeisk lin i klassiske mønstre og vakre farger.

Les mer
Tidløs hverdagsluksus fra Vince

Tidløs hverdagsluksus er stikkordet bak det Los Angeles-baserte merket, Vince, med Caroline Belhumeur i spissen. Merket er spesielt kjent for kvalitetsplagg i cashmere og silke, men på en fin og avslappet måte.

Les mer
Hvordan få det koselig i et nybygg
Et nybygg er som et skall strippet for sjarmerende skjeve gulv, svimlende takhøyde og dype vinduskarmer. Se hvilke grep Kari-Anne fra Stasjonen har gjort for å skape den lune hjemmefølelsen i sitt nye hjem.
Les mer
Klar for badesesongen
Er du klar for en perfekt dag på stranda eller lek og moro i hagen i sommer? Møt badesesongen med de nydeligste strandleker og basseng fra danske Konges Slöjd.
Les mer
Hjemme hos Giraffe Interiør
Med en hvit base, varige materialer og tidløse designmøbler har Fanny forvandlet barndomshjemmet sitt til en lys og luftig oase. Vi har fått være med på å gjøre siste finish for å skape en lun og hjemlig atmosfære i dette nydelige hjemmet.
Les mer
Myke tekstiler fra Kama
Peruvianske Kama lager de mest fantastiske produkter i alpakkaull og pimabomull, som både er økologiske, miljøvennlige og bærekraftige. Alle produkter er håndlaget av lokale kvinner, slik at de kan jobbe seg ut av fattigdom.
Les mer
En veske som utgjør en forskjell
O My Bag vil utgjøre en positiv forskjell i verden ved å koble produsenter i små samfunn sammen med det globale markedet. På denne måten skapes rettferdige jobbmuligheter og de vakreste vesker blir til!
Les mer
Unike krystallarmbånd
Endelig er de her! One-of-a-kind krystallarmbånd fra danske Important Objects. Dette er armbånd som både styrker, inspirerer, tryller og skaper. Bruk armbåndene som en personlig talisman og la deg inspirere av steinenes egenskaper.
Les mer
FWSS x Bolina
Vi har gjort det igjen - endelig er årets Bolinakjole her! Sammen med våre venner i FWSS har vi designet en drøm av en skjortekjole som har alle detaljer vi kan ønske oss. Dette blir garantert sommerens garderobefavoritt!
Les mer
Performance fashion fra Varley
Varley er designet for hvordan vi beveger oss og kan brukes til fritid og trening. For Varley er form og funksjon like viktig som livsstil og ytelse. Comfyness møter nydelig kvalitet!
Les mer
Karakteristisk keramikk fra Jossolini
Jossolini er grunnlagt og drevet av norske Johanne Birkeland, en keramiker med stor kjærlighet for leire og dens karakteristiske uttrykk.
Les mer
Vatterte pledd som varmer
Om du ikke har oppdaget Rumpl enda, er tiden inne nå! Rumpl introduserer verden for bedre tepper ved bruk av tekniske materialer som vanligvis kun finnes i førsteklasses utendørs- og sportsutstyr.
Les mer
Gjenbruk og bærekraftig utvikling
Goldrick fokuserer på gjenbruk og bærekraftig utvikling. Alle deres produkter er laget med stor omtanke for miljøet og med et ønske om å lage produkter som kan erstatte masseproduserte varer.
Les mer
Tidløst lysestaker fra Kunstindustrien
Med en visjon om bærekraftige produkter, sosialt ansvar og godt håndverk, lager danske Kunstindustrien produkter av utsøkt kvalitet.
Les mer
Historien bak The Tartan Blanket Co.
Emma og Fergus fra Tartan Blanket Co. lager vakre og naturlige produkter som gir varme til folks hjerter og hjem, i tillegg til å ha en positiv innvirkning på verden rundt oss.
Les mer
The Canvas Chair
Med sitt uformelle design og naturlige materialer vil Canvas-stolen passe inn i ethvert hjem. Den er både moderne og klassisk på samme tid.
Les mer
BM Bench fra Fredericia
Bli kjent med The Mogensen Bench, designet av mannen med samme navn. Mogensen skaper høykvalitets møbler som vil vare i generasjoner.
Les mer