home Meny close
Meny

Bluse | Maria Ecru

Isabel Marant Étoile

Varekode: 04603701
Maria-bluse fra Isabel Marant Étoile. Denne bomullsblusen har et kragefritt design med knapper ned til brystet, blomstertrykk og knappmansjetter. Akkurat passe bohemsk, men feminint og elegant på samme tid. Denne og et par jeans er et perfekt antrekk, eller bruk til et kult skjørt og boots på fest.

NB: Franske størrelser: En fransk str. 42 tilsvarer en norsk str. 40. Kine på bildet er 167 cm høy og nett i kroppen. Hun har på seg str. 34 som er hennes normale størrelse.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Isabel Marant Étoile
Produkt Bluse
Leverandørnavn Isabel Marant Etoilé
Materiale 100% Bomull
Vaskeanvisninger Maskinvask
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.