home Meny close
Meny
Nyhet!

Bluse | Maria Grenat

Isabel Marant Étoile

Varekode: 04948513
Maria-bluse fra Isabel Marant Étoile. Liker du lett bomull og det litt bohemske vil du elske Maria-blusen. Dette er en gjenganger som kommer i nye print hver sesong og denne gangen er printet helt rått! Maria-skjorten er laget i florlett bomull med rund kineakrage med knapper ned til brystet, nydelig blomsterprint på granateplefarget bunn og små knapper på mansjettene. Blusen er akkurat passe bohemsk, men feminint og elegant på samme tid. Like perfekt til dine favorittjeans som til dressbukser eller skjørt. En skikkelig allrounder av en garderoberedder!

Størrelse og passform.

Janina på bildet er 168 cm høy og slank. Hun har på seg str. 38. Til vanlig er hun en S/M. Marant har franske størrelser, vi anbefaler å gå opp en størrelse fra din normale størrelse (Er du en norsk 38, vil det tilsvare en fransk 40).
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Isabel Marant Étoile
Produkt Bluse
Leverandørnavn Isabel Marant Etoilé
Materiale 100% Bomull
Passform Litt liten i størrelsen | Mange velger å gå opp en størrelse.
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.