home Meny close
Meny

Bluse | Paddy Poudre

Vanessa Bruno

Varekode: 04960038
Pudderrosa bluse i 100% silke fra franske Vanessa Bruno. Blusen har avslappet snitt, kinakrage med knapper og volanger, pluss skjult knappelukking langs fronten. Den feminine blusen er perfekt til både hverdag og fest, og kan kles både opp og ned. Bruk med et par kule jeans, eller tuck blusen i et skjørt med høy midje.

Størrelse og passform
• Ingvild på bildet er 172 cm høy og har på seg str. 36, som er hennes normale størrelse.
• Vanessa Bruno har franske størrelser, vi anbefaler å velge en størrelse opp fra din vanlige norske størrelse (er du en norsk 38 vil det tilsvare en fransk 40 osv.)
• Materiale: 100% silke
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vanessa Bruno
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.