home Meny close
Meny

Bok | A Very Serious Cookbook

New-Mags

Varekode: 038900510100
A Very Serious Cookbook er den første kokeboka fra den fremmadstormende og prisvinnende kokkeduoen Jeremiah Stone og Fabián von Hauske fra den ultra hippe restauranten Contra and Wildair i New York. Boken er en salig blanding av de to kokkenes distinkte stil, og er proppfull av nyskapende og originale oppskrifter som vil imponere selv de særeste gjester.

De 85 deilige oppskriftene er delt opp i oversiktlige kapitler som gjør det enkelt og inspirerende for den eventyrlystne hobbykokken å prøve nye retter.
kr 499,-

Tilgjengelighet: På lager

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke New-Mags
Produkt Bok
Forfatter Contra Wildair
Utgivelsesår 2018
Antall Sider 256
Innhold Oppskrifter
Forlag Phaidon
Språk Engelsk
Mål 270 x 205 mm
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.