home Meny close
Meny

Bok | London

New-Mags

Varekode: 046754770100
Ah, London.. byen vi aldri blir lei av! i denne fine reiseboken med fotografi av ekte 'Londoner' Matt Porter, får du en omfattende liste over alle mulige kulturtilbud, gjemte spisesteder, eksklusive barer, den beste fish & chipsen og mye mer.

Boken er en god blanding av ikoniske landemerker, sjarmerende gater du kanskje ikke visste om fra før og masse skjulte skatter. Bli en insider du også, og imponer venner og familie på neste weekendtur.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke New-Mags
Produkt Bok
Forfatter Matt Porter
Innbinding Innbundet
Utgivelsesår 2019
Antall Sider 128
Innhold Reisetips
Språk Engelsk
Mål 17 x 23 cm
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.