home Meny close
Meny

Bok | The Avocado Show

New-Mags

Varekode: 046753110100
Er du som oss helt opphengt i avokado? da er The Avocado Show boken midt i blinken. Et samarbeid med Fooddeco og det hippe spisestedet med samme navn i Amsterdam.
I denne boken får du deilige og sunne oppskrifter med inspirerende bilder som viser deg alle de uttalige måtene man kan bruke avokado på. Rett og slett en fest for øyet!
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke New-Mags
Produkt Bok
Forfatter Fooddeco
Innbinding Innbundet
Utgivelsesår 2019
Antall Sider 144
Innhold Oppskrifter
Språk Engelsk
Mål 15,5 x 23,5 cm
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.