home Meny close
menu Meny
Nyhet!

Bok | This is Home

New-Mags

Varekode: 029446400100
Interiørboka This is Home av Natalie Walton er en grunnleggende guide til hvordan skape en autentisk, helhetlig interiør. Den handler om å leve enkelt og finne essensen i hva som gjør deg lykkelig hjemme, og skape rom som reflekterer din stil og dine behov.

Boka er fylt med gode ideer til kreative rom, og viser at du ikke trenger et stort budsjett for å skape et vakkert hjem. Den omhandler 8 case studies fra Australia, USA og Europa og inneholder nesten 200 illustrasjoner. This is Home vil inspirere deg med vakre, autentiske steder du har lyst til å besøke i dag.
kr 499,-

Tilgjengelighet: På lager

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr fra 99-999 kr per kolli.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli sendt ut samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Si ifra på mail til kundeservice@bolina.no eller fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg på mail. Returporto betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 0369 Stabekk.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke New-Mags

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.