home Meny close
Meny

Kasse | Colour Crate M Soft Pink

Hay

Varekode: 048161520100
Colour Crate er en serie kule stablebokser fra Hay som er veldig hot om dagen. Kassene kan benyttes enkeltvis eller de kan stables oppover i høyden i samme størrelse. Kombiner samme farge eller utforsk spennende fargekontraster. Den lette vekten og håndtakene gjør kassen enkel å flytte rundt. Bruk den for eksempel til et mobilt hjemmekontor for å flytte tingene rundt eller den kan benyttes til oppbevaring av alt mulig. Colour Crate kommer i tre ulike størrelser og er laget av et materiale kalt polypropylene.

Detaljer
Finnes i tre størrelser:
• small: l 26.5, b 17, h 10.5 cm
• medium: l 40 cm, b 30cm, h 14,5cm cm
• large: l 60 cm, b 40cm, h 22cm cm
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Hay
Produkt Boks
Leverandørnavn Hay
Materiale Polypropylene
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.