home Meny close
menu Meny

Bolina etter 6

TORSDAG 23. mai | kl. 18-20

Har du fått med deg at vi har lansert et nytt konsept? Vi vet at mange av dere har problemer med å rekke innom oss i en hektisk hverdag. Nå utvider vi åpningstiden med to timer den siste åpne torsdagen i måneden. Vi kaller det Bolina etter 6.

Vi kommer til å fylle disse torsdagene med litt mer juice enn på vanlige dager, så rydd plass i kalenderen og gjør deg klar for to hyggelige timer på Bolina.

Dette skjer torsdag 23. mai

Denne kvelden blir det hagekos på Stasjonen og edelt besøk av et av Skandinavias egne smykkehus, samt lansering av ny kampanje fra Fredericia.

Meld deg gjerne på arrangementene på facebook her og følg med!

Ta med dine venner, kjæresten eller kollega og kom til Bolina for en hyggelig kveld!

*Arrangementet holdes den siste torsdagen i måneden, så sant det ikke kolliderer med høytider, inneklemte dager og ferietid.

Kolours Jewelry styled by Marianne Theodorsen

Kolou’s Jewelry og Marianne Theodorsen kommer til oss med en del nye styles og tips til hvordan du kan style dine smykker. Har du spørsmål om diamantene til Kolour’s er dette dagen for å stille spørsmål.

Gratis Tote Bag

Alle som handler denne kvelden får med seg en gratis Tote Bag med «Bolina etter 6»-logoen på.

Ny kampanje fra Fredericia

Torsdag 23. mai lanserer vi en ny og eksklusiv kampanje fra Fredericia. Hvis du har sansen for dansk design vil du antakelig elske Mogensen Model 3236. Dette er en raus og sofistikert spisestol designet av Borge Mogensen i 1956. Du får den i sortlakkert eller oljet eik med polstret sete i cognacfarget- eller sort lær. Perfekt for lange stunder ved bordet.

Visste du at denne stolen har tatt helt av i Danmark? Dette er nemlig møbelet danskene vil ha akkurat nå, og vi er utrolig stolte over å kunne tilby denne stolen til spesialpris hos oss. Les mer om kampanjen her.

Smakfull raw food-kake

Tar du turen innom Bolina Stasjonen i kveld (Torsdag 23. mai) mellom18 og 20 kan du få smake på verdens deiligste kake! Denne bringebærdrømmen er laget etter Tiril Refsum sin oppskrift fra boka Rågodt. Anbefales på det varmeste!

1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.