home Meny close
Meny

Bolina etter 6

TORSDAG 29. august | kl. 18-20

Har du fått med deg at vi har lansert et nytt konsept? Vi vet at mange av dere har problemer med å rekke innom oss i en hektisk hverdag. Nå utvider vi åpningstiden med to timer den siste åpne torsdagen i måneden. Velkommen til Bolina etter 6.

Vi kommer til å fylle disse torsdagene med litt mer juice enn på vanlige dager, så rydd plass i kalenderen og gjør deg klar for to hyggelige timer på Bolina.

Belysning i fokus

Vi går mørkere tider i møte og torsdag 29. august setter vi fullt fokus på belysning. Riktig belysning er en stor trivselsfaktor når høsten leger sitt mørke slår over gater og hjem. Kom når vi arrangerer Bolina etter 6 den 29. august og vi kan lære deg alt du ikke visste om hvordan du lyssetter et rom.

Giveaway

De dyktige innkjøperne våre har nesten overgått seg selv, for denne torsdagen blir det nemlig mulig å vinne to fantastiske lamper!

Handler du for over 1000 kr på Stasjonen er du med i trekningen av en Ware Lamp fra New Works! De samme kriteriene gjelder på Bolina. Handle for over 1000 kr og vær med i trekningen av en Cestita fra Santa& Cole.

Tilbake til hverdagen!

Høsten er tid for forandring og en garderobe tilpasset den nye årstiden. I klesavdelingen står vi klare til å lose deg trygt i havn med din nye høstgarderobe.

Gratis Tote Bag

Alle som handler på Bolina etter 6 får med seg en gratis Tote Bag med «Bolina etter 6»-logoen på.

Meld deg på arrangementet

Meld deg gjerne på arrangementene på facebook her og følg med!

Ta med dine venner, kjæresten eller kollega og kom til Bolina for en hyggelig kveld!

*Arrangementet holdes den siste torsdagen i måneden, så sant det ikke kolliderer med høytider, inneklemte dager og ferietid.


TIDLIGERE ARRANGEMENTER

Tacotorsdag og Isabel Marant i juni

På Bolina-etter-6 i juni hadde vi tacotorsdag med kokk Sylvia Vavik – en meksikansk kokk som laget deilige smaksbomber med ingredienser fra Kaktus Mat – som vi har på Stasjonen. Kaktus Mat har spesialisert seg på meksikanske krydderier, sauser, chili og tortillas som det er vanskelig å få tak i her til lands.

Siden vi også lanserte den nyeste kolleksjonen fra Isabel Marant Etoilé – og er den eneste butikken i Norge som nå får lov å selge merket på nett – trakk vi både ut en heldig vinner av en Maria-skjorte og fine giveaways til alle handlende kunder av Isabel Marant.


Kolours Jewelry styled by Marianne Theodorsen i mai

På torsdag 23. mai kom Kolour’s Jewelry og Marianne Theodorsen til oss med en del nye styles og tips til hvordan du kan style dine smykker. De hadde i tillegg med en glitrende konkurranse som ble vunnet av en heldig handle kunde denne kvelden!


Ny kampanje fra Fredericia i april

Torsdag 23. mai lanserte vi en ny og eksklusiv kampanje fra Fredericia. Hvis du har sansen for dansk design vil du antakelig elske Mogensen Model 3236. Dette er en raus og sofistikert spisestol designet av Borge Mogensen i 1956. Du får den i sortlakkert eller oljet eik med polstret sete i cognacfarget- eller sort lær. Perfekt for lange stunder ved bordet.

Visste du at denne stolen har tatt helt av i Danmark? Dette er nemlig møbelet danskene vil ha akkurat nå, og vi er utrolig stolte over å kunne tilby denne stolen til spesialpris hos oss. Les mer om kampanjen her.


Smakfulle opplevelser

På flere av arrangementene kan vi også friste med deilige smaksprøver!
1

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.