home Meny close
Meny
Nyhet!

Boots | Bretagne Low Mustard

Golden Goose Deluxe

Varekode: 04794288
Bretagne-boots fra Golden Goose er en moderne vri på en klassisk cowboy-boot. Skoen er laget av gyllenbrunt, semsket skinn detaljert med en klassisk sølvspenne på siden. Den runde tåen gir bootsene et feminint preg. Stablet hæl som er akkurat passe høy for en perfekt hverdagssko. Enkel å ta på med glidelås i siden. De håndlagde bootsene gir deg en eksklusiv sko designet for å kunne brukes hver dag. Vi syns de er like kule til et par jeans som til sommerkjolen!
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Golden Goose Deluxe
Produkt Boots
Leverandørnavn Golden Goose Deluxe Brand
Materiale 100% Skinn
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.