home Meny close
Meny

Boots | Mewis Black

Isabel Marant

Varekode: 04950628
Høye støvletter fra Isabel Marant. Disse bootsene er ikke annet enn fransk perfeksjon utført i blankt, sort skinn. Klassisk stil med avrundet tå og mellomhøy, stablet hæl som gjør skoen lett å gå med. Dras rett på benet, ingen glidelås i siden. Støvlettene er helt rå til både kjoler og skjørt, og vil gi antrekket ditt en sofistikert, men kul touch. Perfekt med en fin kåpe på vinteren.

-Vi anbefaler at du måler deg rundt leggen før du kjøper støvlettene
-Omkrets av åpning: 39 cm
-100% Skinn
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Isabel Marant
Produkt Boots

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.