home Meny close
Meny

Bord | 48,5x110xh83cm Brun

Atmosphere

Varekode: 045373720100
Vintage-bord av lakkert almetre fra franske Atmosphere. Dette bordet var opprinnelig en pult for lærde i det gamle Kina, hvor det ble laget på 1800-tallet. Lakkerte og malte møbler slik som denne har en svært motstandsdyktig overflate som gjør at treverket beholder kvaliteten gjennom lang tid. Bordet har to små skuffer med hanker som kan brukes til oppbevaring. Superfint til stuen eller soverommet med et speil over og en en vase med blomster i. Vintage møbler som dette er fantastisk interiør med rik historie som også vil være et spennende samtaleemne. Vi synes ikke det finnes noe finere enn sjeldne gjenstander med en fortelling!

Hvis du vil komme å ta en titt på bordet står det utstilt i butikk.
På grunn av verdien og skjørheten til slike gjenstander må den også hentes hos oss og kan ikke sendes med posten.
kr 12 999,-

Tilgjengelighet: Kan kun hentes i butikk

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Atmosphere
Produkt Bord
Leverandørnavn Atmosphere
Materiale Almetre
Mål 48.5 x 110 x H: 83 cm

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.