home Meny close
Meny

Bord | Bambus Lounge 70x70xh45

Tine K home

Varekode: 009952490100
Sidebord i bambus fra Tine K Home, 70x70xh45 cm. Bordet har et tidløst og bohemsk design med en skandinavisk edge, som kjennetegnes ved de rene linjene og minimalistiske utførelsen. Supert som ekstra bord i hagen eller på terrassen, og kan også brukes inne. Kombiner gjerne med lenestoler fra samme kolleksjon for den ekte lounge følelse i din egen hage!

Skal bordet stå ute anbefaler vi at den står under tak, og bør dekkes med presenning når sesongen er over. Vi anbefaler også å bruke Bamboo Wash and Care Cleaner fra Tine K Home for å bevare materialet så lenge som mulig.

NB!: Pga vekt og størrelsen på bordet må det sendes med budbil. For fraktpris ring kundeservice på +47 67 53 61 45 eller kundeservice@bolina.no.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

VEDLIKEHOLD AV BAMBUS

Ved utendørs bruk kan overflaten på ditt bambusmøbel samle mugg, men bambus er motstandsdyktig og muggen er bare overfladisk og vil ikke trenge inn i treverket. Mugg er veldig lett å fjerne fra overflaten med rengjøring.

Sørg for at dine møbler er plassert på et tørt underlag for å unngå at benene skal absorbere vann. Sørg for å lagre dine bambusmøbler i et tørt og ventilert miljø i løpet av høst og vinter.

-Vi anbefaler at du vasker møblene før hver sesong.
-Gjenta vasken et par ganger i løpet av sesongen, og gjør vasken på en solrik dag for å få de beste resultatene.
-Bruk en svamp / skurefille for å fjerne smuss, flekker og mulig mugg.
-Skyll godt med rikelig med vann for å fjerne all såpe og smuss.
-Spray med et rengjøringsmiddel som inneholder klor, ammoniakk eller eddik direkte på bambusen. La det virke en stund og skyll godt med vann. La det tørke helt i solen for å få de beste resultatene.
-Ved ekstra behandling i slutten av sesongen før vinterlagring, anbefaler vi deg å impregnere bambusen mot mugg.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Tine K home
Produkt Bord
Leverandørnavn Tine K Home
Varenummer 995249
Materiale Bambus
Mål L: 70 cm | 70 cm | H: 45 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.