home Meny close
Meny

Bord | Bambus Dining 100x250xH75cm

Tine K home

Varekode: 047813950100
Spisebord i bambus fra Tine K Home, med god plass til alle dine nære og kjære. Tidløst og bohemsk design med en skandinavisk edge, som kjennetegnes ved de rene linjene og minimalistiske utførelsen. Bordet kan brukes i hagen eller på terrassen, og er like fin inne. Kombiner gjerne med andre møbler fra samme kolleksjon for den ekte lounge følelsen i din egen hage!

Skal bordet stå ute anbefaler vi at den står under tak, og bør dekkes med presenning når sesongen er over. Vi anbefaler også å bruke Bamboo Wash and Care Cleaner fra Tine K Home for å bevare materialet så lenge som mulig.

NB: Bordet er bestillingsvare, kontakt oss for info angående leveringstid etc. Pga vekt og størrelse til sjeselongen må det sendes med budbil. For fraktpris ring kundeservice på +47 67 53 61 45 eller kundeservice@bolina.no.
kr 10 999,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare | Ta kontakt for leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Bambusmøblene fra Tine K Home er alle håndlagde og har et personlig preg. Bambus er et bestandig og miljøvennlig materiale med lang levetid og egner seg derfor godt i møbler. Møblene kan stå ute i sommerhalvåret, men holder seg penest om den får stå under tak/presenning. Bambus-serien til Tine K gir deg den herlige lounge følelsen og har et klassisk bohemsk uttrykk. Sofaene fra serien kan bygges på og festes sammen, som er supert om du har en større hage/balkong. Merk at bambusen vil bli få en gråere patina etter bruk.

Vil du lese mer om hvordan du tar vare på bambus, les mer på Tine K sin hjemmeside her.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Tine K home
Produkt Spisebord
Leverandørnavn Tine K Home
Varenummer BAMTABLE100X250
Materiale Bambus
Mål L: 250 cm | B: 100 cm | H: 75 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.