home Meny close
Meny

Bord | Bambus Lounge 70x70xh32cm

Tine K home

Varekode: 035372060100
Håndlaget lavt sidebord i bambus fra Tine K Home, fungerer også utmerket som puff. Enkelt og moderne design med inspirasjon fra skandinavisk design, som viser seg i de rene og avrundede linjene på bordet.

Kan brukes både ute og inne, men det anbefales å plassere den under et tak om den skal stå ute.
For at bordet skal holde seg pent så lenge som mulig anbefaler vi å behandle det med Bamboo Wash and Care Cleaner fra Tine K Home.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Tine K home
Produkt Bord
Leverandørnavn Tine K Home
Varenummer bamslowtable70
Materiale Bambus
Mål L: 70 cm | B: 70 cm | H: 32 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.